Colaboratori KINOdiseea - Festivalul Internațional de Film pentru Copii

Strada Film International

02-10-2013 | EXPIRA LA 01-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asociația Culturală Metropolis organizează în perioada 15-20 noiembrie a cincea ediție a Festivalului Internațional de Film pentru Copii Kinodiseea. Festivalul se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 14 ani și cuprinde proiecții de film în trei cinematografe din București și evenimente conexe, precum un bal mascat și ateliere de actorie sau coregrafie, predate de specialiști în domeniu.

Căutăm persoane entuziaste, descurcărețe și carismatice care să contribuie la organizarea festivalului și promovarea acestuia în școlile și companiile din București. Printre responsabilitățile acestui job se numără:
- contactarea directorilor de școli, a profesorilor, a managerilor de companii și a angajaților și prezentarea evenimentului
- distribuirea de materiale promoționale în școli, companii și în alte locații
- gestionarea relației dintre școală, părinți și Asociația Metropolis
- asistență în timpul evenimentului în locațiile KINOdiseea


CERINTE

- studii superioare absolvite sau în desfășurare
- excelente abilități de comunicare și relaționare
- disponibilitate de deplasare pe teren
Acesta este un job project-based cu desfășurare între 10 octombrie și 21 noiembrie. Programul este part time.
Remunerația se va stabili în urma interviului. Se acordă bonusuri pentru rezultate deosebite.
Te așteptăm cu drag în echipa noastră! Avem cafea și prăjituri.


DESCRIEREA FIRMEI

Asociaţia Culturală Metropolis, înfiinţată de Daniel Mitulescu, are ca principal scop realizarea de evenimente non profit de educare a publicului tânăr, precum Festivalul Internațional de Film pentru Copii KINOdiseea, la care au participat la cele patru ediții peste 20 000 de persoane.

În 2013 a realizat a treia ediție a festivalului internațional de muzică și cultură Balkanik, care a avut un public de peste 18 000 de persoane la cele două ediții. Caravana Metropolis - Cinema în aer liber a adunat peste 50 000 de spectatori în 2013.