colaborator vanzari parfumuri ,produse de ingrijire a corpului

FM GROUP

19-11-2009 | EXPIRA LA 25-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

identifica potentialii clienti
realizeaza vanzari pe baza e comanda
creaza propria retea de colaboratori


CERINTE

ambitie ,perseverenta ,incredere in sine,putere de convingere


BENEFICII OFERITE

FM ??? AFACEREA CU CARE NU POTI PIERDE
Ce anume ne ajuta foarte mult? CALITATEA PRODUSELOR!
Colaboram cu DROM FRAGRANCES (www.drom.com) - o companie de prestigiu, cu vechime in fabricarea uleiurilor de parfumare, care distribuie esentele si caselor de moda renumite: Giorgio Armani, Cacharel, Chanel, Hugo Boss, Versace??? etc.
Avem deci CU CE! Sa vedem CUM SE FAC BANII:
Sunt 3 PASI SIMPLI cu ajutorul carora poti obtine o independenta financiara confortabila:
40 % din vanzari
castig de retea in functie de performantele retelei
cadourilunar. Ce profit lunar avem: 88 buc.x14 ron profit/buc.= 1232 ron !!! wooow!! Sunt multi oameni care muncesc din greu si nu castiga o astfel de suma.
Mai mult, calculele dar mai ales realitatea arata ca in anumite perioade ale anului (luna cadourilor, sf. Valentin, 8 martie...) poti depasi cele mai optimiste asteptari, cu o vanzare de peste 2000 ron lunar fara mari eforturi!!

Esti FOARTE multumit! Stim, si noi suntem! Afla insa ca adevarata afacere abia acum urmeaza!
3. Castigi din retea dezvoltand afacerea
Prezinta avantajele companiei si cunostintelor tale si inscrie-i ca distribuitori ai produselor FM. Vor beneficia de toate avantajele de care tu beneficiezi si, in plus, vei ajunge sa ai si un venit pasiv, rezultat din activitatea celor inscrisi de tine, de ei sau in adancime pana la ultimul inscris.
Inscriind noi membri, compania realizeaza vanzare, deci castiga! De aceea, te motiveaza sa continui aceasta munca in folosul ei: un procent de 21% din valoarea vanzarilor lunare FM il redistribuie sub forma de bonus (in bani) membrilor FM, impartindu-se dupa eficienta vanzarii grupurilor generate.
Performanta de a obtine 1000 euro lunar:


DESCRIEREA FIRMEI

FM GROUP WORLD ? Este o companie poloneza infiintata in anul 2004, probabil firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor produselor de parfumerie in sistem Multi Level Marketing.In doar 5 ani de la infiintare, firma a reusit sa deschida filiale in peste 45 tari din intreaga lume.

In Romania produsele FM sunt importate si distribuite de catre firma FM GROUP COSMETICS srl, incepand din luna Mai 2006.In timpul scurt trecut de la deschiderea filialei din tara noastra si pana acum, foarte multe persoane au reusit sa-si construiasca o afacere de succes din vanzarea in sistem Multi level Marketing a produselor FM.