COLABORATOR VANZARE PRODUSE COSMETICE

AMWAY

20-02-2008 | EXPIRA LA 21-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Spre deosebire de locatiile de vanzare clasice, vanzarea directa presupune comercializarea produselor si serviciilor direct catre consumatori. De regula vanzarea directa implica si explicarea produselor precum si recomandari personalizate.

Vanzarea directa ofera clientilor posibilitatea de a vedea, testa si aprecia produsul in timpul liber, acasa sau cu prietenii. produsele sunt apoi livrate direct la adresa indicata de client.


CERINTE

Amway ofera totodata si oportunitatea de a dezvolta o afacere proprie, de a acumula noi cunostinte, mai ales referitor la produse si la tehnicile de management in afaceri. Profiturile intreprinzatorilor sunt direct proportionale cu volumul bunurilor comercializate catre clientii finali si constau din adaosul comercial si bonusuri pe baza volumului de vanzari. Intreprinzatorii independenti nu realizeaza profituri din atragerea de noi parteneri in afacere.


BENEFICII OFERITE

SE DISCUTA CU FIECARE PERSOANA CARE APLICA LA ACEST JOB


DESCRIEREA FIRMEI

Compania ofera peste 600 de produse de calitate, dintre care majoritatea sunt concepute si fabricate in propriile unitati de cercetare si productie. O forta de vanzari de peste 3 milioane de persoane promoveaza si distribuie produse de intretinere a locuintei, produse cosmetice si produse pentru nutritie si sanatate in peste 80 de tari si teritorii din intreaga lume.

Cuvintele cheie in secolul 21 sunt - Gandeste local, actioneza global
- Amway se calauzeste dupa acest principiu de peste 45 de ani.