Colaborator internet advertising.

SC EraConsultSRL

19-12-2005 | EXPIRA LA 21-12-2005

Job expirat

RESPONSABILITATI

International Trade And Advise Service-Association S.A. - Itaasa SA, firma; internationala are ca obiectiv lansarea în curând si in Romania un portal internet ce se doreste a fi versiunea europeana a portalului american e-Bay.
Acest site va oferi multe posibilitati suplimentare. Practic orice informatie cautati, veti gasi pe acest site.
Auto, imobiliare, computere, parteneri afaceri ,informatii financiare, calatorii, enciclopedii, muzica, aparatura casnica, locuri de munca, licitatii, diverse cereri si oferte, transport, ghid TV, dictionare online, carti de telefon europene, soft de traducere automata, care va inlesni comunicarea dumneavoastra cu persoane sau companii din alte tari.


CERINTE

De preferinta detinerea unui abonament sau conexiuni permanente la serviciile internet.
Capacitate de motivare si antrenare subordonati.
Capabil sa se mobilizeze din prima zi.
Capabilitate si capacitate de a respecta termene de lucru.
Abilitati relationale.
Deosebit simt al raspunderii, demn de incredere


BENEFICII OFERITE

Castigurile dumneavoastra:
Prima luna este pentru proba. In aceasta luna veti primi un comision,bazat pe numarul de abonati atrasi de dumneavoastra.
Daca ati atins targetul de 20 de abonati + 20 prieteni in prima luna, castigati urmatoarea luna, garantat ¿ 500,--

Daca in a doua luna ati atins targetul de 20 abonati, aveti garantat urmatoarea luna ¿ 500,-- (aceasta regula o sa fie folosita pentru intreaga perioada de colaborare). Garantarea ¿ 500,-- reprezinta un venit minim, pentru fiecare abonat atras in plus fata de targetul de 20 pe fiecare luna , se primeste un comision de ¿ 20 per abonat (exp : target realizat luna ianuarie 20 abonati, in luna februarie ati gasit 27 abonati, sunteti recompensat ¿ 500 + 7* ¿ 20 = ¿ 640, avind garantat minimum ¿ 500 luna urmatoare.
Persoanele care dovedesc aptitudini reale in conditiile enuntate mai sus vor avea sansa numirii in structura de management in zone bine delimitate si stabilirea unui raport de munca cu ITAASA S.A.