Colaborator Gano Excel

Confidential

26-05-2009 | EXPIRA LA 01-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Promovarea produselor pe baza de extract de Ganoderma Lucidum - bauturi calde, suplimente nutritive, alimente, produse de igiena si ingrijire personala si cosmetice si promovarea planului de markrting al afacerii in sistem MLM (Multi Level Marketing), in vederea construirii unei retele proprii de consumatori si distribuitori.
Distributia in sistem MLM promoveaza vanzarea directa a produselor, fara intermediari, iar din adaosul comercial ramas astfel dispodibil sunt recompensati colaboratorii, proportional cu rezultatele activitatii.
Activitatea se desfaspara pe urmatoarele directii:
- promovarea si vanzarea de produse
- recrutarea de colaboratori pentru construirea retelei de consumatori si distribuitori
- coordonarea acestei echipe


Colaborare part-time, ca partener; nici o obligatie, program de lucru flexibil pe care ni-l stabilim singuri! Foarte important: NU AVEM SEFI!
O reala oportunitate de ne construi propria afacere in cadrul unei familii mari, formate ca urmare a ajutorului reciproc, bazat pe interesul reciproc.


Firma cu care colaboram, Gano Excel, este leader mondial in cultivarea in conditii naturale, producerea si distributia in sistem MLM a produselor pe baza de extract de Ganoderma Lucidum si este prezenta in 36 de tari, avand peste 2,5 milioane de distribuitori.


CERINTE

- Persoana automotivata, care vrea mai mult decat obtine acum, atat ca situatie financiara cat si ca dorinta de succes, ambitie de afirmare si mai ales independenta financiara si sociala
- sociabila, abilitati de comunicare, flexibilitate, capacitate de relationare cu ceilalti, jucator de echipa, capacitate si mai ales dorinta de a invata
- seriozitate, responsabilite, persoana de incredere, prezenta decenta


BENEFICII OFERITE

1) 24% % din vanzarea directa, ca adaos comercial

2) 26%-40% din volumul retelei proprii - Bonus de Performanta pentru Leaderi, in functie de marimea si mai ales activitatea retelei