Colaborator

EUROMAX GROUP SRL

14-03-2009 | EXPIRA LA 13-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

EuroMax Grup




Euromax este singurul sistem MLM care fuctioneaza pe piata de servicii din Romania.
Ce este un MLM?
MLM (multi-level marketing) este un sistem modern de marketing, considerat de catre unii drept cea mai buna solutie de comert, care se va impune in secolul viitor.
Marketingul obisnuit are urmatoarea schema: marfa ajunge de la producator la consumator printr-un lant de distribuitori, care adauga fiecare cate un comision la pretul marfii, incat pretul de vanzare creste cumulativ.
In sistemul MLM, marfa se distribuie spre cumparatori printr-o retea de distribuitori, cu structura arborescenta, in expansiune, aceasta structura practic neducand la o crestere a pretului stabilit de producator.
Practic ce vinde Euromaxul...
EuroMaxul in colaborare cu Orange ofera abonamente de telefonie la pretul de 77 ron cu tot cu tva, care contin 15 euro credit la tarifele de 7 centi in alte retele, 5 centi in Orange si 1 cent in EuroMax, aceste tarife sunt valabile la orice consum. Daca depasiti cei 15 euro alocati pentru abonamentul dumneavoastra veti plati costuri suplimentare in functie de consumul dumneavoastra. Exemplu daca ati vorbit de 27 de euro intr-o luna veti plati 77 abonament + 10 euro la cursul BNR din ziua emiteri facturii, fara sa va creasca costurile per minut. Daca de exemplu o persoana vorbeste 1000 de minute nationale va plati 70 euro. Mentionam ca puteti solicita toti operatorii de telefonie din Romania si rugatii sa va faca o oferta pentru 1000 de minute nationale si veti constata ca EuroMax va ofera cea mai ieftina varianta.
Dupa un calcul sumar abonamentul reprezinta strict un credit pe care il primiti, deci neeavand alte costuri.
In momentul in care ati semnat un contract cu EuroMax deveniti automat colaborator si primiti dreptul de a va face dumneavoastra colaboratori pentru care veti fi rasplatiti prin comision direct lunar garantat de Euromax si unde este cazul veti mai primi si un salariu fix.


CERINTE

Cum pot sa fiu angajat EuroMax?

Statutul de angajat permanent in EuroMax se obtine foarte simplu. In primul rand trebuie sa deveniti colaborator EuroMax, ulterior aveti la dispozitie 31 de zile in care trebuie sa va creati o structura de cel putin 10 colaboratori pentru un salariu de 600 ron sau o structura de 20 de colaboratori pentru un salariu de 1500 ron. Daca ati reusit acest prim pas sunteti automat angajat la EuroMax Grup urmand ca in fiecare luna sa primiti salariul in functie de realizari. Daca intr-o luna structura dumneavoastra a reusit sa faca doar 15 contracte atunci veti primi 600 ron pentru cele 10 contracte urmand ca luna viitoare sa vi se adauge cele 5 contracte.
Nota" Colaboratori pot sa fie si indirecti.... adica daca dumneavoastra ati semnat cu X un contract si X semneaza cu Y , acesta din urma semnand cu Z, Atat X,Y,Z vor fi trecuti ca si colaboratori pentru salariu la dumenavoastra.
Daca nu reusiti sa obtineti statutul de angajat in prima luna nu va face-ti probleme, ramaneti colaborator EuroMax si in momentul in care reusit sa atingeti cerintele de angajat puteti sa primiti acest post.
Nota: Salariul se cumuleaza cu comisioanele aferente grupei pe care va aflati.

De ce EuroMax si nu un alt sistem MLM?

Pentru ca la EuroMax primiti lunar bani chiar si dupa 100 de ani daca contractele semnate raman valabile. Pozitia in EuroMax ramane mostenire.
Pentru ca la EuroMax primiti banii lunar.
Pentru ca EuroMax este singurul sistem MLM de servicii non-bancare.
Pentru ca vindem un produs de care nimeni nu se poate dispensa.
Pentru ca avem cele mai mici preturi la ceea ce oferim.
Pentru ca este un sistem dinamic si usor de inteles, nefiind nevoie de pregatire speciala (vezi vanzatorii de pensii private, asigurari, oferte bancare. etc. unde este un volum mare de informati)
Pentru ca noi nu declaram ca crema X valoreaza 100 ron desi ia real costa 10, pentru ca noi nu va cerem 100 euro timp de 20 ani si ulterior veti primi o pensie de 5 covrigi, pentru ca noi nu sustinem ca ouale de cocostarc va aduc fericire vesnica.
Pentru ca noi nu am apelat la sistemul binar care sa va tina banii blocati la noi.
Pentru ca noi chiar vrem sa castigam impreuna, sa ne respecatm reciproc si sa creem cu adevarat cel mai puternic sistem MLM.
Totul depinde doar de noi.


BENEFICII OFERITE

Comisioanele minim garantate sunt urmatoarele: Pentru grupa a II-a comisionul minim garantat este de 30 Ron pe luna , pentru grupa a III-a comisionul minim garantat este de 70 Ron pe luna, pentru grupa a IV-a comisionul minim garantat este de 210 Ron pe luna , pentru grupa a V-a comisionul minim garantat este de 500 Ron pe luna, pentru grupa a VI-a comisionul minim garantat este de 1200 Ron pe luna , pentru grupa a VII-a comisionul minim garantat este de 2600 Ron pe luna, pentru grupa a VIII-a comisionul minim garantat este de 5600 Ron pe luna, pentru grupa a IX-a comisionul minim garantat este de 12 000 Ron pe luna, pentru grupa a X-a comisionul minim garantat este de 26 000 Ron pe luna.

Se poate prmova de pe o grupa pe alta o singura data pe luna.
Numarul de colaboratori necesari pentru grupa a II-a este de 2
Pentru grupa a III-a este de 4
Pentru grupa a IV-a este de 8
De la grupa a IV-a promovarile se fac in fuctie de locurile disponibile anuntate de EuroMax.


DESCRIEREA FIRMEI

Euromax este singurul sistem MLM care fuctioneaza pe piata de servicii din Romania.
Din 2008 Pana In Prezent cu peste 100 colaboratori .