Colaborator

Assess Finance

14-02-2008 | EXPIRA LA 15-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Identificarea clientilor ce au nevoie de finantare si promovarea ofertei de credite aflate in portofoliul bancilor partenere.
- Acordarea de consultanta financiara si asistenta in intocmirea dosarului de credit potentialilor clienti , prin prezentarea solutiei optime corespunzatoare fiecarui client si solutionarea problemelor aparute.


CERINTE

- spirit intreprinzator;
- abilitati de comunicare;
- atitudine pozitiva;
- initiativa si perseverenta;
- dorinta de afirmare;
- experienta in domeniul vanzarilor constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

- Cursuri de pregatire.
- Venituri substantiale in functie de nivelul atins, posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes in domeniu, oportunitati de dezvoltare personala.


DESCRIEREA FIRMEI

Assess Finance este o societate al carei obiect de activitate il reprezinta facilitarea obtinerii de finantari bancare si de leasing si face parte din Assess Group, alaturi de alte doua societati de intermediere a asigurarilor generale si a asigurarilor de viata.
Grupul si-a demarat activitatea la jumatatea anului 2007, dar isi propune pentru finele anului 2008 intrarea in primii zece brokeri de pe piata. Indeplinirea acestui deziderat va fi posibila datorita echipei de profesionisti ce au obtinut rezultate notabile in alte organizatii, bazandu-se totodata si pe experienta conducerii manageriale.