Colaborare sondaje studii calitative platite

PFA Amalia Balabaneanu

30-03-2011 | EXPIRA LA 29-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie de cercetare de piata cauta persoane care vor sa participe la focus grup.
Joi, 31 martie, la ora 19:00 (ora intalnirii la statia de metrou) trebuie sa vina la discutie un barbat cu varsta cuprinsa intre 36 si 40 de ani, care respecta cerintele.
Vineri, 1 aprilie, la ora 19:00 (ora intalnirii la statia de metrou) trebuie sa vina la discutie o femeie cu varsta cuprinsa intre 31 si 35 de ani, care respecta cerintele.


CERINTE

Focus grup-ul reprezinta o discutie cu mai multe persoane, legata de preferintele fiecaruia in anumite domenii, in acest caz este vorba depre bere. Practic, oamenii care vin la aceasta discutie, care dureaza doua ore, spun ce bere consuma cel mai des, de unde fac cumparaturile, daca obisnuiesc sa bea bere si in oras, ce tip de bere consuma, in ce cantitate, cum li se pare un anume tip de bere etc.
Cei care vin la aceasta discutie trebuie sa aduca un act de identitate in original pentru a putea primi la sfarsit bonurile cadou, in valoare de 50 de lei, care pot fi folosite la orice tip de cumparaturi. Actul de identitate este necesar si pentru a verifica daca au mai participat sau nu la sondajele firmei. Bonurile cadou se acorda la finalul discutiei.
Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cineva pentru a participa la acest focus grup sunt:
- sa nu lucreze in domenii ca Marketing, Media, Comunicare, Research, PR , baruri, terase, magazine sau chioscuri, distributie sau productie de bere- pentru ca se presupune ca stiu deja mecanismul si influenteaza rezultatele cercetarii calitative;
- sa aiba un venit personal lunar de peste 2.000 de lei
- sa consume bere si acasa de doua ori pe saptamana
- isi face cumparaturile de cel putin doua-trei ori pe luna de la un hipermarket


DESCRIEREA FIRMEI

Cercetare de piata, plata pe loc