Colaborare

Andorsis SRL

03-12-2007 | EXPIRA LA 03-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Promovare produse digitale cu drepturi totale de revindere : promovezi un site (situl tau sau un site de afiliat pe care il facem noi pe cheltuiala noastra), trimiti mailuri, intretii o lista de prospecti, inveti cum sa folosesti autoresponderul, etc...


CERINTE

Capacitatea de a invata, ambitie, un tel si capacitatea de a-l transforma in actiuni zilnice, pas cu pas, tenacitate, dorinta de a reusi, capacitatea de a lucra in echipa si de a colabora, seriozitate, caracter


BENEFICII OFERITE

libertate financiara


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea ANDORSIS a fost infintata in 1993 pentru a oferi servicii in domeniul informatic (hard,soft): vanzari de calculatoare, instalare retele, crearea si comercializarea programelor pentru calculatoare personale(PC) din sfera financiar contabila (programe de contabilitate, stocuri, salarii, mijloace fixe, case de schimb valutar, service auto, service - garantii etc), dar mai ales programe financiar-contabile personalizate. In timp activitatea companiei s-a extins astfel ca in prezent sunt mai multe divizii care furnizeaza servicii si produse diverse, dupa cum urmeaza.

Oferta de produse si servicii:
1.Programe pentru calculatoare personale din domeniul financiar-contabil si programe la cerere
Detalii pe situl www.andorsis.ro
2.Editura: carti de matematica si CD-uri pentru clasele 1-12
Detalii pe situl www.matematica-scolara.com Aici gasiti si o propunere pentru reformarea invatamintului romanesc : Programul Pitagora. Spune-ti si Tu ce parere ai ?
3.Proiecte de afaceri online:cum sa cistigi bani pe internet.
Detalii pe situl www.programe-sursa.com Aici gasiti si un proiect pentru a produce prosperitate pentru toti: Programul Midas-o sansa pentru fiecare.Cum sa generezi venituri suplimentare navigind pe net.
4.Gratuit va oferim informatii despre sanatate si produse specifice pe situl
www.sanatate-si-vitalitate.com Aici gasiti si doua proiecte speciale pentru reformarea sistemului (Proiectul Dr.Max Gerson) de sanatate si despre cum sa ne recapatam sanatatea si vitalitatea(Programul SaViLo-Sanatate,Vitalitate,Longevitate). Tu Ce parere ai ? Stii ca exista tratamente alternative, cu produse si tehnici naturiste pentru aproape orice afectiune, dar mai ales pentru cancer . Cauta pe net numele Max Gerson, de exemplu. Numai Noi oamenii obisnuiti, cei fara putere, putem schimba lumea in bine.