New Business Consultant (NBC)

Menthor Properties SRL

11-11-2013 | EXPIRA LA 11-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalul obiectiv al New Business Consultant este de a oferi suport brokerilor interni in activitatea de vanzari urmarind cu atentie indeplinirea solicitarilor clientilor.

New Business Consultant este responsabil de gestionarea imobilelor aflate in baza de date, tinand cont de solicitarile clientilor.

Gestioneaza si dezvolta baza de date interna; mentine legatura cu proprietarii imobilelor; stabileste intalniri pentru consultantii imobiliari.

Candidatul trebuie sa sa se documenteze periodic privind noutatile din domeniu, inclusiv privind posibilitatile financiare ce le au clientii pentru achizitionarea/inchirierea imobilelor.

Candidatul va participe la training-urile interne sau externalizate oferite de companie in vederea pregatirii profesionale.

New Business Consultant are o atitudine proactiva privind noutatile din domeniu si imbunatatirea serviciilor.


CERINTE

Este responsabil de intelegerea corecta a cerintelor venite din partea clientilor si de interactiunea profesionala cu acestia.

Este responsabil in indrumarea si sprijinirea brokerilor The Menthor privind documentele necesare din punct de vedere juridic in vederea tranzactionarii si a finantarii imobilelor, daca este cazul.

Stabileste intalniri de vizionare in functie de solicitarile clientilor pentru brokerii interni.

Stabileste impreuna cu clientii necesarul de finantare, renovare, mutare, servicii de curatenie, daca este cazul.

Se documenteaza periodic privind noutatile legislative din domeniu.

Sunt necesare cunostinte de limba engleza, foarte bune abilitati de comunicare atat verbale cat si in scris, asertiv, perseverent, dedicat obiectivelor propuse si a nevoilor clientilor.


BENEFICII OFERITE

-conditii optime pentru desfasurarea activitatii;
-mediu de lucru placut;
-posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala;
-programe de training si coaching performante;
-posibilitatea de promovare in cadrul companiei;
-pachet salarial (fix si bonusuri de performanta);


DESCRIEREA FIRMEI

Imobiliarele reprezinta o provocare continua pentru ca avem o dorinta puternica de a imbunatati modul in care industria actuala functioneaza.

Ca indivizi si ca societate suntem constienti ca responsabilitatea noastra este parte integranta pentru a fi o companie de succes si un ingredient esential in dezvoltarea si mentinerea unui brand respectat. Aceasta credinta este importanta in abordarea noastra – a face afaceri bune, depinde de ea.

Succesul nostru ca afacere depinde de capacitatea noastra de a continua pentru a satisfice nevoile in schimbare ale clientilor nostri. Scopul nostru este de a anticipa si cauta noi piete, oportunitati si solutii pentru clientii nostri, toate acestea cu responsabilitate sociala si fata de mediul inconjurator.

Prin valorile The Menthor ne luam angajamentul de a avea o conduita etica, profesionala si responsabila, acesta fiind esenta succesului imobiliar. Actionam cu onestitate si respect pentru ceilalti, suntem aici pentru ca am aderat la cele mai inalte standarde de etica profesionala. Urmarim intotdeauna sa construim relatii de lunga durata cu clientii nostri si abordam solicitarile clientilor cu o atitudine proactiva, oferind solutii practice.

La The Menthor incurajam o cultura de companie deschisa si de sustinere in care fiecare este respectat.

The Menthor este compania imobiliara cu cea mai buna comunicare in retelele de socializare dintre companiile imobiliare din Romania, nivel ce aduce un plus de imagine pentru promovarea dezvoltatorilor de proiecte imobiliare.
www.facebook.com/TheMenthorRO