Chief of Product Management Department

Advice Resurse Umane SRL

29-05-2007 | EXPIRA LA 04-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru, compania Elit Romania, leader in comertul si distributia de piese auto originale, face parte din grupul de firme Elit cu sediul in Praga, Cehia si cu 33 de filiale in mai multe tari.
In Romania, compania Elit are filiale la Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoare, Constanta.
Produsele comercializate sunt exclusiv de la firme renumite: SACHS, BREMBO, TEXTAR, CONTITECH, ROSI, NGK, UFI si de la alti producatori de prima mâna. Vanzarea pe teritoriul României este sprijinita consistent de existenta depozitului din Bucuresti, care gazduieste aproximativ 20.000 de repere permanent si imediat la dispozitia clientilor companiei Elit.
Depozitul central, aflat la Praga, este unul dintre cele mai vaste din Europa Centrala si de Est. Pe o suprafata de circa 6.200 mp se afla stocate peste 40.000 pozitii de produse, ceea ce reprezinta permanent mai mult de 1.000.000 bucati in depozit.

Responsabilitati:

Coordonarea echipei din departamentul Product Management
Intretinerea si dezvoltarea relatiilor cu furnizorii
Negocierea/participarea la negocierea contractelor
Stabilirea targetului de vanzare impreuna cu departamentul de vanzari
Analize de piata


CERINTE

Experienta relevanta intr-o pozitie de Product Manager
Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat
Disponibilitate pentru deplasari


DESCRIEREA FIRMEI

Advice Human Resources is about making you stand out from those around you. We see our mission as a continuous challenge to find things as passion, talent, strength, and success. Acting in retained recruitment, Advice Human Resources refers to candidates from middle and top level. Working with executive and non-executive directors, senior managers and recognized experts in their specific fields we are able to be successful in finding the right candidate for our clients.