CHIEF ACCOUNTANT

INTEGRATOR

28-09-2008 | EXPIRA LA 03-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-responsabilitati specifice postului


CERINTE

Vrem sa faceti parte din echipa noastra! in masura in care intruniti conditiile urmatoare, sunteti CANDIDATUL IDEAL:

- specializare in domeniul financiar-contabil; diploma de expert contabil CECCAR constituie un avantaj
- minim 5 ani experienta intr-o pozitie similara
- buna cunoastere a sistemului fiscal romanesc
- persoana motivata, dinamica, adaptabila, statornica, rezistenta la stres si cu un puternic spirit de echipa, sa adere la cultura noastra organizationala
- abilitatea de a lucra cu termene limita
- abilitati de comunicare si coordonare
- cunostinte SAP, CIEL constituie un avantaj
- cunostinte franceza si engleza constituie avantaj


BENEFICII OFERITE

Va oferim un salariu competitiv, precum si posibilitatea de a lucra intr-un mediu de o calitate deosebita, un mediu bazat pe spirit de echipa, distribuire permanenta a know how-ului si a competentelor.
Veti beneficia de formare continua in domeniul financiar, controlling, indicatori de performanta (consultanta SAP).

In masura in care va considerati persoana potrivita si vreti sa folositi aceasta oportunitate de a face parte din echipa noastra, asteptam CV-UL dvs.


DESCRIEREA FIRMEI

INTEGRATOR este leader in consultanta de business managament. Este o companie dinamica, in care ideile si valorile sint apreciate si initiativele incurajate.

Solutiile noastre inovatoare permit clientilor companiei sa gestioneze intregul lant de creare a valorii si sa-si adapteze dinamic procesele economice si sistemele la cerintele schimbatoare ale pietei si competitiei la nivel international.

Intreaga noastra activitate - servicii de consultanta, implementare, parteneriate, dezvoltare de instrumente informatice si metodologii - are in centrul sau preocuparea noastra constanta de a stimula crearea de valoare in interiorul organizatiilor clientilor, prin oferirea de solutii inovatoare si eficiente pentru managementul intregii valori create de companie.