Chief Accountant

International Service Group Personnel Management SRL

05-12-2007 | EXPIRA LA 04-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

este responsabil/a de elaborarea declaratiilor financiare, precum si a altor raportari contabile conform reglementarilor romanesti in domeniul contabil si fiscal.
superivizeaza acuratetea inregistrarilor din registrul Carte Mare (GL) si a clasificarilor contabile atasate inregistrarilor; monitorizeaza reconcilierea conturilor cu registrul Carte Mare.
coordoneaza activitatea membrilor echipei in proiectele in care sunt implicati si supervizeaza activitatea lor zilnica. Pregateste si desfasoara evaluarile de performanta, propune programe de instruire, ofera feedback, coaching.
ofera consiliere financiara si contabila membrilor managementului.
ofera informatii financiare si contabile auditorilor, consultantilor financiari si autoritatilor guvernamentale si raspunde intrebarilor care pot apare.
este responsabil de monitorizarea situatiilor financiare si urmareste ca raporturile statutare (intrastate, rapoarte TVA, registre) sa fie elaborate in concordanta cu legislatia romaneasca.
asigura evaluarea performantei echipei pe care o coordoneaza si propune mijloace de dezvoltare a acesteia.


CERINTE

2 ani experienta in postul de Contabil Sef, preferabil intr-o companie multinationala.
foarte bune aptitudini analitice;
abilitatea de a gestiona sarcini diverse intr-un timp scurt, de a prioritiza sarcinile de lucru si de a se adapta la un mediu in schimbare, abordare proactiva;
organizat, bune abilitati de gestionare a timpului;
abilitati de comunicare si relationare;
cuno¿tin¿e solide de contabilitate, legislatie si fiscalitate;
capabil sa lucreze individual, dar si in echipa.
studii superioare – profil economic (obligatoriu);
cunostinte despre programe informatice utilizate in contabilitate reprezinta cerinta obligatorie (SAP – constituie avantaj
englez¿ – nivel avansat


DESCRIEREA FIRMEI

INTERNATIONAL SERVICE GROUP PERSONNEL MANAGEMENT (ISGPM) este filiala din Romania a companiei ISG Personnel Management Austria, prezenta in Romania din 1999. Reteaua ISG opereaza la nivel international in 22 de tari europene, prin peste 150 de consultanti, traineri si specialisti in resurse umane. ISGPM furnizeaza solutii complete pentru domeniul resurselor umane, serviciile noastre incluzind selectie si recrutare de personal, evaluare de personal prin metoda Assessment Center si prin testare pshihologica, training si dezvoltare de personal sustinute de sesiuni de coaching individual, audit de management, outplacement, payroll, consultanta in management si administrare de personal. www.isgpm.ro