Chanel Distribution Manager

APT RESOURCES & SERVICES

02-05-2010 | EXPIRA LA 08-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

¿¿¿ participa la elaborarea planului de vanzari in distributie si retail pentru realizarea obiectivelor stabilite de catre Indirect Sales Manager;
¿¿¿ participa la intocmirea de business plan-uri pentru partenerii majori si urmareste derularea acestora in conditiile agreate;
¿¿¿ implicare activa in activitatile de implementare a strategiei pentru canalul de vanzari indirecte;
¿¿¿ gestionarea proactiva a relatiei cu partenerii;
¿¿¿ colaborare proactiva cu echipa implicata in vanzari;
¿¿¿ implicare in scolarizarea echipelor de vanzari ale partenerilor.


CERINTE

a. Competente
¿¿¿ Studii IT/tehnice/ economice
¿¿¿ Cunoasterea limbii engleze scris si vorbit fluent
¿¿¿ Cunostinte solide de operare PC
¿¿¿ Permis de conducere categoria B
¿¿¿ Experienta in domeniul distributiei IT si/sau distributiei retail IT minim 3 ani
¿¿¿ Aptitudini: gandire analitica, comunicativ, abilitatea de a lucra prioritizat, abilitati de negociere, abilitati de consiliere, spirit de echipa.
¿¿¿ Calitati psihologice si psihosociale: initiativa, perseverenta,receptivitate fata de nou, fermitate, spirit critic, capacitate de relationare si stabilitate comportamentala, sociabilitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra imbina experienta, expertiza, managementul activ si cultura creativa. Asiguram clientilor nostri know-how-ul si cunoasterea pietei din Romania pentru a ajuta dezvoltarea unui proiect de succes. Forta companiei APT Resources & Services consta in insasi echipa si in devotamentul ei pentru a oferi de fiecare data cele mai bune performante. Domeniile noastre de specialitate se incadreaza in servicii profesionale de resurse umane, incluzand recrutare & selectie de personal si consiliere in cariera.