Cele mai tari joburi pentru State

American Experience

15-03-2007 | EXPIRA LA 21-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bun, esti student. La fel sunt si aproape 1.5 milioane de tineri din intreaga tara. Faptul ca vrei sa testezi valentele independentei te face special. Nu numai ca vrei sa ai libertate de miscare si sa experimentezi aventuri noi, dar vrei sa si castigi bani ca lumea. Gata, am inteles. Pentru tine am facut programul Work and Travel. Zbori dincolo de ocean, vezi America si te intorci si cu buzunarele pline. Suna simplu? Chiar este.

Esti student, masterand sau doctorand? American Experience te face SPECIAL! Daca vrei mai mult de la programul Work & Travel ai posibilitatea de a-ti alege unul dintre cele 8 pachetele cu destinatii speciale pentru SUA.
HAWAII
OCEAN CITY
FLORIDA
NEW ENGLAND
CALIFORNIA
GREAT LAKES
LAS VEGAS
CARAIBE
Inscrie-te in program si bucura-te de toate acestea intr-o vara in SUA.

Costurile programului variaza incepand de la 595 USD si ai posibilitatea de a alege intre variantele:

- Varianta Self ¿ prin care, in cazul in care ai posibilitatea de a-ti gasi singur un job, te ajutam sa faci demersurile pentru obtinerea vizei;
- Varianta Pachete cu Destinatii Speciale ¿ prin care compania iti garanteaza regiunea in care iti vei petrece vara, ai posibilitate de a alege intre locatiile: Hawaii, New England, California, Las Vegas, Florida, Ocean City, Great Lakes, Caraibe.


CERINTE

Te poti inscrie in programul Work&Travel daca:
- cunosti engleza la un nivel mediu;
- situatia ta scolara este buna;
- esti student, masterand sau doctorand la zi la o facultate de stat sau particulara acreditata sau in curs de acreditare.


DESCRIEREA FIRMEI

American Experience este o companie care activeaza in domeniul cultural exchange, oferind studentilor oportunitati de a calatori si de a dezvolta o cariera pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. In prezent, are 8 sucursale in campusurile celor mai puternice centre universitare din Romania - Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Oradea, Constanta, Targu-Mures, Craiova, fiind in continua extindere.