Cautam un Bookcenic in echipa de Logistica!

Bookster

03-02-2015 | EXPIRA LA 05-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vei fi motorasul firului logistic, un fel de ajutor al lui Mos Craciun :).

In fiecare zi vei pregati cutiile pentru livrare, iar in acestea vei aseza cu drag articolele si cartile imprumutate de Booksterii din companii.
Atunci cand Mosul nu se uita (de fiecare data), vei strecura in cutii si cate o surpriza dulce pentru abonati.

De asemenea, vei tine legatura cu firma de curierat si vei inregistra returul materialelor citite in sistem. Din cand in cand, vei face inventarul periodic al cartilor si articolelor din biblioteca, insa va trebui sa fii atent permanent la ce ai putea face mai bine, mai repede si mai usor.


CERINTE

Cautam pe cineva super-organizat, cu ochi de soim asupra detaliilor, constiincios si incantat de ideea ca munca sa de zi cu zi va aduce zambete in randul abonatilor nostri, de fiecare data cand primesc cartile comandate.


BENEFICII OFERITE

- Salariu competitiv si alte beneficii: bonuri de masa, abonament pentru telefon, abonament medical;
- Program de vacante flexibil;
- 3 carti si 7 articole si studii de caz alese special pentru tine in prima ta zi de catre CEO-ul Bookster;
- Un mediu de lucru vesel;
- Pauza de lectura zilnica;
- Cafea si cele mai bune ceaiuri;
- Food bar;
- Happy Hours si teambuildinguri;


Daca simti ca te potrivesti, intra pe http://www.bookster.ro/join/ si povesteste-ne despre tine. Doar aplicatiile primite pe site vor fi luate in considerare.
Read’n’Roll!


DESCRIEREA FIRMEI

Bookster este o biblioteca moderna care revolutioneaza modul in care citim.
Avem un model de afacere simplu: selectam cele mai bune carti din lume si le livram la biroul abonatilor nostri.
Lucram deja cu companii mari din toata tara, cum ar fi: Banca Transilvania, ING, BRD, Vodafone, Orange, IBM, Danone, Ernst&Young, etc. si lista creste in fiecare saptamana. In aproape 2 ani am ajuns la 10.000 de cititori entuziasti care au generat aproape 100.000 de imprumuturi de carti si articole, iar in 2015 ne propunem sa ne triplam afacerea.

Suntem o echipa de antreprenori tineri, veseli si inspirati de o misiune comuna: sa ajutam oamenii sa isi descopere visele si sa le atinga.
Ne dorim sa construim cel mai fain mediu de lucru din Romania: o companie moderna unde istetimea, creativitatea si profesionalismul se intalnesc cu antreprenoriatul, flexibilitatea si distractia. Un loc unde vii cu drag dimineata si pleci cu greu seara. :)