Cautam colegi pentru magazinul Cora Pantelimon!

SC Romania Hypermarche SA

15-02-2020 | EXPIRA LA 15-02-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca vrei sa ajuti clientul in alegerea produsului, sa oferi servicii corecte clientului la casa de marcat, sa verifici produsele receptionate, sau daca iti place sa aranjezi produsele la raft, sau sa prepari produse proaspete, esti colaboratorul de care avem nevoie.


CERINTE

Angajam casieri, lucratori comerciali, vanzatori, receptioner marfa si specialisti produse proaspete!


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!