Cautam colaborator stand sucuri naturale

FHG

07-07-2015 | EXPIRA LA 09-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Reprezentam o firma ce produce si comercializeaza sucuri naturale, proaspat stoarse din citrice. Postam acest anunt deoarece cautam colaboratori responsabili, cu spirit antreprenorial, dinamici si motivati, care doresc sa porneasca o afacere.

De ce o afacere cu sucuri naturale?

Oportunitatea acestei afacerii consta in atractia sucului produs in ochii consumatorului, in sanatatea oferita de produse, in piata deschisa si in costul mic de start-up.

De ce cu noi?

Standurile noastre au un design aparte, realizat de catre un arhitect, ce poarta amprenta unui branding special si reprezinta in primul rând un element de atractie vizuala.

Produsele noastre se disting fata de oferta pietei prin retete unice, realizate cu ingrediente sanatoase.

Ce presupune aceasta colaborare?

Firma noastra pune la dispozitia colaboratorului brandul, amplasamentul, standul, ustensilele, know-how-ul, procedura de operarea a standului, lista completa a furnizorilor de fructe si consumabile si asigura promovarea afacerii atât in mediu online cat si offline, totul similar cu ceea ce presupune un pachet de franciza, minus costul de start-up franciza.

Colaboratorul se angajeaza sa produca si sa vânda sucurile sub brandul nostru, in termeni agreati de comun acord, beneficiile fiind reprezentate de faptul ca acesta detine astfel propria afacere, cu control deplin asupra profitului si un cost mic de începere a activitatii.

Mentionam ca activitatea se va desfașura pentru inceput doar in Bucuresti.

Rugam persoanele interesate sa aplice la job pentru a primi informatii suplimentare.


CERINTE

 Spirit antreprenorial
 Seriozitate
 Dorinta de dezvoltare
 Abilitati de conducere


DESCRIEREA FIRMEI

-