Casieri/e Praktiker Vitan

Praktiker Romania SRL

24-04-2007 | EXPIRA LA 24-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectuarea activitatilor specifice la case / info case, astfel incat clientii Praktiker sa obtina informatiile si ajutorul necesar in timp util, facturarea si scanarea produselor sa se faca intr-un mod eficient, concomitent cu mentinerea raionului in cele mai bune conditii de prezentare si gestionarea eficienta a stocului de pe raion.


CERINTE

- Studii medii
- Experienta in relatia cu clientii
- Cunostinte operare PC
- Simt comercial, spirit de echipa, corectitudine
- Buna capacitate de comunicare si organizare


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial este in concordanta cu aceasta pozitie si cu toate avantajele oferite de o companie internationala: dezvoltare profesionala, cariera, experienta in retail.


DESCRIEREA FIRMEI

Apreciere, Respect si Recunoastere intr-o companie internationala.
Praktiker Romania, companie a Grupului German Praktiker, continua expansiunea! Unul din liderii europeni in domeniul DIY, Grupul German Praktiker detine 350 de magazine si peste 20.000 de angajati in 8 tari.
Avem nevoie de TINE, in aceasta mare echipa, daca esti o persoana deschisa, flexibila, motivata si dornica sa faca fata provocarilor, hotarata si experimentata.
Praktiker Romania, companie a Grupului German Praktiker, continua expansiunea! Unul dintre liderii europeni in domeniul DIY, Grupul German Praktiker detine 350 de magazine si peste 20.000 de angajati in 8 tari.
Avem nevoie de TINE, in aceasta mare echipa, daca esti o persoana deschisa, flexibila, motivata si dornica sa faca fata provocarilor, hotarata si experimentata.