Casier

FARMEXPERT DCI BUCURESTI

29-01-2008 | EXPIRA LA 28-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- efectueaza incasari si plati in numerar pe baza dispozitiilor de plata / incasare;
- verifica legalitatea acestor documente prin existenta semnaturii directorului general sau a imputernicitului, respectiv a semnaturii persoanei desemnate din cadrul contabilitatii la rubrica dedicata si emite chitante pentru sumele care intra in casierie;
- intocmeste registrul de casa, zilnic;
- efectueaza contarea registrului de casa, zilnic in programul de contabilitate Ciel;
- transferul incasarilor din BC in Ciel.
- efectueaza lunar compensari cu partenerii FXP, care sunt atat furnizori cat si clienti ai FXP.
- intocmeste si inregistreaza Ordinele de compensare.


CERINTE

- studii medii;
- cunostinte PC - pachetul MS Office;
- experienta minim 1 an pe un post asemanator;
- rezistenta la stres;
- analitic, flexibil, constiincios;
- dorinta de a lucra in echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

Situata in topul importatorilor si distribuitorilor de medicamente si produse parafarmaceutice din Romania, FARMEXPERT DCI face parte din concernul multinational Andreae - Noris Zahn A.G. (ANZAG), cu sediul in Frankfurt. ANZAG este unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente din Europa, cu peste 3.000 de angajati si o cifra de afaceri de 3.38 miliarde de Euro.
Echipa FARMEXPERT cuprinde peste 500 de profesionisti care lucreaza impreuna cu partenerii sai: clienti si furnizori. Filozofia companiei este bazata pe respectarea demnitatii angajatilor, sarcini si responsabilitati clare, recunoasterea si recompensarea performantelor, dezvoltarea competentelor si continua imbunatatire a calitatii serviciilor. Politica de resurse umane a Farmexpert si investitiile aferente confirma principiul conform caruia oamenii sunt cel mai important capital.