Camerista Hotel Amzei 4* Bucuresti

AMZEI HOTEL

28-03-2017 | EXPIRA LA 27-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Camerista

Candidatul ideal:

Rezistenta la efort fizic;
Persoana entuziasta;
Experienta reprezinta un avantaj.
Atitudine orientata catre client
Abilitati de planificare si organizare a muncii.


CERINTE

Efectueaza si intretine curatenia in camerele clientilor, pe holurile etajelor, in oficii si in zona de serviciu in conformitate cu standardele si procedurile companiei;
Inlocuieste (completeaza) produsele consumate de catre clienti; Raporteaza superiorilor orice defectiune sau deteriorare pe care o constata in camerele hotelului;
Intocmeste raportul pentru zona de lucru; Alte responsabilitati mentionate in fisa postului.


BENEFICII OFERITE

Oferim conditii de munca intr-un mediu profesionist alaturi de o echipa tanara si entuziasta, un pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Intimitate si lux in centrul Bucurestiului

Amzei Hotel va ofera cele mai noi si moderne facilitati, toate acestea intr-un stil clasic-elegant in apropierea celei mai renumite artere bucurestene : Calea Victoriei.

Prin contrast fata de atmosfera traditionala a marilor lanturi hoteliere, Amzei Hotel este un hotel tip boutique, un loc plin de personalitate care asigura cel mai mare respect fata de intimitatea tuturor oaspetilor sai.

Amzei Hotel este situat in zona ultracentrala a orasului Bucuresti, pe Strada Piata Amzei nr. 8, aproape de Calea Victoriei, la 30 minute de Aeroportul International Henri Coanda

Amzei Hotel are 22 de camere toate echipate cu cele mai moderne facilitati. Hotelul dispune de bar si salon de mic dejun.

Designul stilizat al camerelor combina mobilierul clasic si elegant cu facilitati moderne in urmatoare structura : 4 camere standard, 14 camere deluxe, 4 junior suite

Confortul dumneavoastra este important pentru noi si de aceea toate camerele sunt echipate cu : acces cu cartela magnetica, aer conditionat, telefon,acces gratuit la internet de mare viteza, Televizoare LCD, safe si minibar.

Amzei Hotel ofera servicii de prima clasa tuturor oaspetilor sai : parcare, ascensor pentru persoane, mic dejun inclus in tariful camerei, apel de trezire, pastrare bagaje, acces la presa locala,receptie si transmisie fax.