CAMERISTA HOTEL ( 514201 )

SC RESIDENCE TRADING SRL

03-09-2011 | EXPIRA LA 03-09-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

* Asigura o depozitare corespunzatoare a materialelor de curatenie, a lenjeriei, a produselor cosmetice cu care opereaza.
* Utilizeaza corespunzator materialele si ustensilele de lucru.
* Asigura curatenia zilnic in spatiile de cazare si ori de cate ori este necesar, curata camera si baia utilizand metodologia de lucru specifica.
* Monitorizeaza deteriorarile si completeaza inventarul.
* Verifica minibarul.
* Anunta eventualele defectiuni tehnice cu operativitate.
* Asigura necesarul zilnic de lenjerie si alte materiale necesare in camere.
* Preia lenjeria folosita ( numara, controleaza, sorteaza ).
* Raspunde fata de guvernanta si managerul de hotel de indeplinirea atributiilor si pentru modul in care se aplica si mentine deciziile acestuia.


CERINTE

Aspect fizic foarte ingrijit, experienta minim 6 luni, diploma de calificare.


DESCRIEREA FIRMEI

Marca stilului distins – Hotelurile Residence sunt hoteluri boutique de patru stele superior, membre ale asociatiei europene Exclusive Hotels, categoria “Charm & Character”

Din ianuarie 2010, Hotelurile Residence se numara printre primii membrii ai BLLA (Boutique and Lifestyle Lodging Association), singura asociatie mondiala a hotelurilor boutique, cu sediul la Los Angeles.

De asemenea, Hotelurile Residence sunt primele hoteluri romanesti partenere ale CNN si totodata singurele hoteluri boutique din Romania care isi asociaza numele cu cea mai mare retea de televiziune de stiri si informatie din lume.