Camerista , cameriste - hotel 5 stele Bucuresti

Confidential

09-12-2010 | EXPIRA LA 15-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alatura-te unei echipe de 5 stele intr-unul din urmatoarele posturi:

- Camerista
- Personal curatenie holuri, lobby si spatii publice;
- Personal curatenie bucatarie/restaurant
Suntem o echipa si ne place sa fim diferiti, ne place sa zambim, sa ne bucuram de orice lucru marunt, gasim satisfactia profesionala in lucrul bine facut, in zambetul de multumire al fiecarui client !
Angajam persoane entuziaste, responsabile si oneste, organizate, cu o atitudine corespunzatoare fata de colegi, de munca, cu spirit de observatie si atentie la detalii, si nu in ultimul rand cu inclinatie deosebita spre a oferi servicii de curatenie peste asteptarile oricarui client !

Oferim posibilitatea persoanelor care sunt angajate d¿jà intr-un post similar in cadrul unui hotel din Bucuresti ca in masura timpului liber si dorintei suplimentarii veniturilor sa lucreze in cadrul organizatiei noastre si in system part time (4-8 ore/zi -dimineata sau seara, atat in timpul saptamanii cat si in week-end).

Celor care nu au in present un loc de munca le oferim posibilitatea sa lucreze full time si sansa unui pas inainte intr-o cariera profesionala la standarde de 5 stele.


CERINTE

Pentru implicarea dvs in succesul afacerii noastre va vom rasplati cu un pachet salarial lunar sau orar peste nivelul actual de salarizare a oricarui hotel de 3-4-5 stele din Bucuresti; in timpul programului de lucru masa este asigurata; abonament de transport in mijloacele de comun asigurat pentru persoanele care vor lucra in system full time.