CAD specialist / CATIA V4 sau CATIA V5

DCI Software Park

24-04-2006 | EXPIRA LA 30-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sarcinile dumneavoastra vor consta in : proiectare 3D, conceperea si coordonarea montarii dispozitivelor create pentru linii de productie a echipamentelor pentru automobile.


CERINTE

Formare in Inginerie mecanica sau automatizari, experienta de cel putin 2 ani in domeniu. Stapanira CATIA V4 si/sau CATIA V5.

Inginerii si tehnicienii din echipa noastra sunt pasionati si prezinta o stare de pozitiva : este ceea ce clientii nostrii apreciaza punand accent atat pe imaginatie cat si pe inteligenta.


DESCRIEREA FIRMEI

DCI Software Park este structura IT administrativa special creata pentru companiile straine de top care dezvolta echipe si proiecte de lunga durata in Romania.

Alaturandu-va DCI Software Park veti lucra in companii de top avand la dispozitie tehnologii de ultima ora.

Veti beneficia de training (local sau la sediul central din stainatate al companiei). Angajatii DCI Software Park beneficiaza de pachete salariale excelente, formari profesionale regulate si perspective de dezvoltare in cariera.

In cadrul dezvoltarii sale in Romania, clientul nostru recruteaza specialisti, principala arie de activitate intervenind in mecanica si dispozitivele speciale pentru automobile. Cautati un mediu de lucru tanar, dinamic, axat pe domeniul tehnic, canstruindu-si cultura pe baza notiunii de spirit de echipa, atunci alaturati-va noua.