C++ Software Developer / Programator C++ Senior

ABC Human Capital

31-01-2009 | EXPIRA LA 06-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Viitorul angajat trebuie sa dezvolte softuri/editeze programe conform cerintelor furnizate de catre directorul de proiect si de catre client. De asemenea, trebuie sa colaboreze cu colegii in atingerea obiectivelor si termenelor, iar in unele cazuri sa discute direct cu clientul pentru consultanta.


CERINTE

Candidatul trebuie sa detina cunostinte solide de:
Visual C++/ Win 32, Cbuilder, MFC, Windows API + MFC, Borland C++ si sa aiba experienta de lucru cu SQL- in special MySQL
Pe langa cunostintele tehnice, aplicantii ar trebui sa cunoasca si limba engleza (scris, vorbit) si sa detina abilitati de comunicare, atat cu membrii echipei, cat si cu clientii cu care intra in contact.
Va invitam sa aplicati pentru aceasta pozitie in speranta unei frumoase colaborari.


BENEFICII OFERITE

Se ofera pachet salarial atractiv , mediu de lucru antrenant alaturi de o echipa tanara, posibilitatea de a calatori in stainatate


DESCRIEREA FIRMEI

ABC HUMAN CAPITAL este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, alaturi de echipa sa, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.

Consultantii ABC Human Capital vin cu o bogata experienta castigata in urma derularii unor complexe proiecte de recrutare, pentru posturi de middle si top management, pentru companii nationale si multinationale, la nivelul intregii tari.