C/C++ with Windows/ Linux - all levels developers

IXIA ROMANIA

28-04-2012 | EXPIRA LA 28-04-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca esti pasionat de ultimele tehnologii si iti doresti sa poti pune in practica ideile tale creative si inovative….
Daca te gandesti la viitorul tau profesional si visezi sa lucrezi cu oameni exceptionali in ceea ce fac, dedicati, proactivi si talentati….


CERINTE

Te asteptam cu nerabdare la standul Ixia in cadrul targului de joburi Angajatori de Top vineri si sambata 30-31 martie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti. Putem sa discutam despre toate acestea, despre planurile tale de dezvoltare in cariera si cum putem sa te ajutam in acest sens.

Ixia , o companie care dezvolta tehnologii de ultima generatie in domeniul retelisticii, este locul ideal pentru cei care apreciaza spiritul de echipa, devotamentul si inovatia.

Vino sa afli mai multe despre oportunitatile noastre profesionale: de la Linux, C/C++ la C#/ Windows, GUI Architect si QA. De asemenea, trebuie spus ca pozitiile deschise acopera toata gama de la Inginer Junior la Ingineri Seniori si Manageri. Echipa de ingineri de la stand este gata sa-ti impartaseasca din experienta lor si proiectele organizatiei.

Ne-ar face mare placere sa ne cunoastem si poate vom deveni colegi.

Numai bine,
Echipa Ixia


DESCRIEREA FIRMEI

Ixia (Nasdaq: XXIA) is a profitable, growing California-based developer of network performance analysis hardware and software for next generation converged networks. Ixia’s highly scalable solutions generate, capture, characterize and emulate network and application traffic, establishing definitive performance and conformance metrics of the network device or system under test. If you want to be part of an enthusiastic, fast growing international top-gun team join us in one of the hottest high-tech product companies in Bucharest. Members of the Ixia team experience the challenges and rewards of a career in a fast-paced, leading-edge work environment. Learn more about the opportunities available and our company at http://www.ixiacom.com/rojobs/