Business Services Manager

EXPAND HEALTH ROMANIA - pharmexx group

29-01-2009 | EXPIRA LA 20-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

1.Dezvolta si implementeaza strategia de marketing a companiei in conformitate cu politica interna, in vederea cresterii cifrei de afaceri si volumului de business.
2.Planifica, implementeaza si coordoneaza activitatile proiectelor strategice alocate, urmarind atingerea obiectivelor stabilite in planul de proiect.
3.Monitorizeaza si gestioneaza site-urile organizationale alaturi de furnizorii de servicii web, urmarind actualizarea permanenta a informatiilor prezente pe site, aspectul si formatul de prezentare al acestora si forumul de comunicare.
4.Dezvolta si implementeaza politica de comunicare externa a companiei in vederea crearii unei imagini favorabile a acesteia in industria farmaceutica.
5.Deruleaza evenimentele speciale in cadrul companiei -seminarii, conferinte, evenimente aniversare, work-shopuri, etc. urmarind atingerea obiectivelor propuse pentru respectivele evenimente.
6.Participa alaturi de top managementul companiei la crearea/dezvoltarea serviciilor companiei, ofera suport activ la implementarea si derularea operationala a acestora.


CERINTE

Absolvent studii superioare, specializare marketing reprezinta avantaj
Experienta anterioara in domeniul farmaceutic reprezinta avantaj
Experienta profesionala similara min. 1 an
Nivel avansat de limba engleza
Nivel avansat de utilizare PC (MS Office, Microsoft Windows, aplicatii software interne)
Nivel ridicat de autonomie si capacitate decizionala
Responsabilitate personala
Capacitate de solutionare a sarcinilor/proiectelor cu un nivel crescut de complexitate
Abilitati dezvoltate de planificare si organizare
Abilitati excelente de relationare interpersonala,
Orientare catre client


DESCRIEREA FIRMEI

Expand Health Romania - pharmexx group, companie de consultanta in management si marketing farmaceutic, recruteaza Business Services Manager pentru sediul din Bucuresti.