Business Developer

CONSULTEAM ROMANIA

17-01-2012 | EXPIRA LA 16-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam nou membru al echipei Consulteam!
Ne asteptam sa poti dezvolta toate tipurile de servicii, prospecta cu succes piata, sa identifici potentiali clienti si sa concretizezi proiecte de selectie si recrutare.
Principalul tau target va fi cresterea numarului de parteneri si clienti Consulteam prin identificarea proactiva a potentialilor clienti si promovarea constanta a serviciilor noastre.
Analizarea oportunitatilor si prezentarea ofertei companiei, contactarea periodica a potentialilor parteneri si clienti si urmarirea finalizarii vanzarilor vor intra tot in atributiile tale.


CERINTE

Cautam o persoana dinamica, cu o atitudine constructiva, ambitioasa si responsabila, care sa inteleaga importanta corectitudinii in relatiile de afaceri si sa demonstreze capacitate de analiza si sinteza a datelor.
Candidatul ideal ar avea minim 5 ani experienta in dezvoltarea unui business similar Consulteam, ca si experienta in activitati de outsorcing si de search & selection.
Apreciem in echipa Consulteam responsabilitatea, tenacitatea in atingerea obiectivelor, pragmatismul si orientarea catre rezultate si suntem convinsi ca o relatie de afaceri pe termen lung trebuie sustinuta mereu de abilitatea in negociere si relationare cu clientii, de tact si corectitudine.


DESCRIEREA FIRMEI

Recruiting Agency. ConsulTeam is part of VEDIOR GROUP. We offer our clients a broad range of professional services, including: HR Consulting, Personnel Recruitment, Executive Search, Training , Payroll & Personnel Administration. We seek motivated people whose attitude and problem-solving skills show strong potential for success.