Building Manager

SOLEIL\'S GROUP MANAGEMENT

28-05-2009 | EXPIRA LA 19-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Departament: Administratie, Constructii, Instalatii, Amenajari, Imobiliare, Real-Estate, Inginerie, Reparatii, Intretinere, Service.
- Va asigura ca ocupantilor sa le fie puse la dispozitie cele mai inalte standarde de management si intretinere a unei proprietati cu mai multi chiriasi si servicii de protectie in acelasi timp avand in vedere costurile.
- Va asigura legatura regulata cu ocupantii si va fi primul punct de contact pentru lamuriri si indicatii cu privire la functionarea fizica de zi-cu-zi a imobilului.
- Va fi direct responsabil pentru angajatii tineri cazati la locatie si evaluarea, instruirea si dezvoltarea acestora si pentru administrarea de zi-cu-zi, veti fi de asemenea rugat sa dati lamuriri cu privire la structurile de personal necesare.
- Va asigura si organiza intretinerea reactiva si cerintele serviciilor de zi-cu-zi asumate, intr-o maniera eficienta de timp si costuri.
- Va implica de asemenea stabilirea si mentinerea unor acorduri de sanatate si protectie de inalta calitate.
- Va asigura mentinerea, testatrea si implementarea procedurilor de planificare a dezastrelor pentru acoperirea tuturor urgentelor, inclusiv organizarea si coordonarea evacuarii la exercitiile in caz de incendiu si atac cu bomba.
- Se va asigura ca personalul de la receptie sa raspunda tuturor intrebarilor telefonice, mesajelor si e-mail-urilor si ca acestea sa fie inregistrate in timp util si eficient.
- Va trebui sa stabileasca si sa pastreze inregistrari corespunzatoare ale locatiei in conformitate cu regulamentele de buna practica.


CERINTE

Mid-Level/Minim 2 Ani Exp, Manager/Executive Position.
- Cunostinte tehnice
- Atentie concentrata asupra satisfacerii clientului
- Abilitati de comunicare verbala si in scris
- Abilitati de administrare a timpului si a sarcinilor multiple
- Abilitatea de a lucra independent cu supraveghere minima, precum si in echipa
- Experienta anterioara in supravegherea personalului, dezvoltarea activitatii pe baza bugetelor si administrarea subcontractantilor reprezinta un avantaj
- Cunoasterea foarte bune a limbii engleze
-permis auto cat.B
-solicitam aplicatii cu CV+scrisoare de intentie. date de nastere


BENEFICII OFERITE

telefon, transport


DESCRIEREA FIRMEI

Companie specializata in servicii complete de property si facility management.