Bucatari, patiseri cofetari, brutari, macelari - Radisson SAS Hotel - hotel 5 stele, Bucuresti

G&G International Recruitment

21-04-2008 | EXPIRA LA 21-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Spune”YES I CAN !” unei noi CARIERE la Radisson SAS Hotel, cel mai mare hotel de 5 stele din Bucuresti , parte a Rezidor Group.

Alatura-te unei echipe dinamice si cu o dezvoltare rapida ca a noastra!

Cautam candidati care sa ne convinga prin implicare si pasiunea lor in furnizarea unor servicii de excelenta.

Alatura-te familiei Radisson SAS pentru unul din urmatoarele posturi vacante indiferent de nivelul de cariera pentru care aplici: bucatar, patiser cofetar, brutar, macelar.

Ai sansa de a lucra in bucataria fiecarui restaurant sau departamentul de banchete unde veti experimenta o multitudine de preparate culinare international pentru toate preferintele si gusturile gastronomice.


CERINTE

Pentru ca la Radisson SAS Bucharest ne place sa fim diferiti, ne place sa zambim, sa intalnim in fiecare zi CANDIDATUL ideal!

Persoanele entuziaste, responsabile si oneste, cu o atitudine corespunzatoare fata de colegi de munca si cu inclinatie deosebita spre a oferi servicii peste asteptarile oricarui client sunt invitate pentru a ne demonstra in cadrul unui interviu ca vor sa faca parte din echipa Radisson SAS Bucuresti.

Descrierea Hotelului Radisson SAS:

Radisson SAS Bucharest, este un hotel de 5 stele aliniat conceptelor grupului Rezidor, fiind cel mai mare hotel de 5 stele din Romania cu o capacitate de 424de camere. Hotelul include de asemenea 4 restaurante si 3 baruri , 12 Sali de conferinta si pe o suprafata de 2000 mp World Class Health Academy pentru servicii de relaxare.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 2001, G&G este deja un nume binecunoscut in randul societatilor de resurse umane atat pe piata locala cat si internationala, avand 6 ani de experienta in furnizarea serviciilor de recrutare si selectie de personal in domeniul HoReCa (hotel, restaurant, catering) pentru toate departamentele si orice nivel de competenta profesionala.

Echipa noastra, formata din consultanti interni si externi cu experienta si pregatire profesionala in psihologie organizationala, specializata in resurse umane, este condusa de aceleasi principii etice bazate pe confidentialitate, impartialitate, obiectivitate,onestitate, profesionalism, total dedicata finalizarii oricarui proiect la nivelul asteptarilor dvs.

Investitiile facute de G&G in cei 6 ani de activitate in dezvoltarea parteneriatelor atat cu societati de acelasi profil din tara si strainatate, cat si cu profesionisti ce activeaza in domeniu, ne ofera posibilitatea de a propune pachete calitative de servicii in domeniul HoReCa.

Noi reintoarcem promisiunea facuta partenerilor prin obtinerea capitalului de resurse umane de care au nevoie pentru atingerea obiectivelor strategice propuse sau prin identificarea unui loc de munca corespunzator pregatirii profesionale si abilitatilor interpersonale.

Experienta, echipa si serviciile noastre ne recomanda ca fiind ceea ce dvs. cautati.

- sediul nostru din Bucuresti, Str.Calea Victoriei, Nr.63-81, Sector