Bucatari, patiseri cofetari, brutari, macelari - Radisson SAS Hotel – hotel 5 stele, Bucuresti

Confidential

23-04-2008 | EXPIRA LA 23-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIERE ANGAJATOR:
Radisson SAS Bucharest, este un hotel de 5 stele aliniat conceptelor grupului Rezidor, fiind cel mai mare hotel de 5 stele din Romania cu o capacitate de 424de camere. Hotelul include de asemenea 4 restaurante si 3 baruri , 12 Sali de conferinta si pe o suprafata de 2000 mp World Class Health Academy pentru servicii de relaxare.


Spune”YES I CAN !” unei noi CARIERE la Radisson SAS Hotel, cel mai mare hotel de 5 stele din Bucuresti , parte a Rezidor Group.

Alatura-te unei echipe dinamice si cu o dezvoltare rapida ca a noastra!

Cautam candidati care sa ne convinga prin implicare si pasiunea lor in furnizarea unor servicii de excelenta.

Alatura-te familiei Radisson SAS pentru unul din urmatoarele posturi vacante indiferent de nivelul de cariera pentru care aplici: bucatar, patiser cofetar, brutar, macelar.

Ai sansa de a lucra in bucataria fiecarui restaurant sau departamentul de banchete unde veti experimenta o multitudine de preparate culinare international pentru toate preferintele si gusturile gastronomice.


CERINTE

Pentru ca la Radisson SAS Bucharest ne place sa fim diferiti, ne place sa zambim, sa intalnim in fiecare zi CANDIDATUL ideal!

Persoanele entuziaste, responsabile si oneste, cu o atitudine corespunzatoare fata de colegi de munca si cu inclinatie deosebita spre a oferi servicii peste asteptarile oricarui client sunt invitate pentru a ne demonstra in cadrul unui interviu ca vor sa faca parte din echipa Radisson SAS Bucuresti.