Bucatari, ospatari, cameriste – posturi vacante in hoteluri de 4-5 stele si restaurante din Bucuresti

G&G International Recruitment

23-12-2010 | EXPIRA LA 29-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Recrutam personal hotelier/restaurant (ospatari, aj ospatari, barmani si aj barman, bucatari si aj bucatari, cameriste) cu sau fara experienta pentru angajari permanente si/sau sezoniere in hoteluri de 4-5 stele si restaurante din Bucuresti .
Daca nu ai un loc de munca sau daca ai un loc de munca care te nemultumeste, APLICA pentru unul din posturile vacante si vei fi programat in cel mai scurt timp la interviu; daca esti persoana potrivita poti incepe lucrul a doua zi dupa interviu !
Alaturi de G&G te aşteaptă oportunitati de angajare la orice nivel de cariera ( entry level, supervisor si management) in cele mai renumite hoteluri si restaurante din Bucuresti intr-unul din urmatoarele departamente :
A) FOOD AND BEVERAGE DIVISION:
1.a. RESTAURANT, BAR, CONFERINTE SI EVENIMENTE, ROOM SERVICE, – pentru
acest departament recrutam:
- ospatari si barmani cu experienta in hoteluri de 3-4-5 stele sau restaurante de lux.
- ajutor ospatar, ajutor barman cu sau fara experienta experienta: (sunt sfatuiti sa aplice persoanele care termina cursurile de profil al unui colegiu hotelier specializare ospatar/barman sau cei care doresc o reorientare profesionala in domeniul ospitalitatii);
1.b. BUCATARIE – pregatire retete pentru toate tipurile de outleturi: a la carte, banqueting, main dining (restaurant principal), room service, brasserie, terasa si bar.
Pentru acest departament recrutam:
- bucatari cu experienta in sectia calda, rece (atat in bucataria romaneasca cat si cea internationala) precum si patiseri – cofetari.
- ajutor de bucatari, ajutor cofetari cu sau fara experienta (sunt sfatuiti sa aplice persoanele care termina cursurile de profil al unui colegiu hotelier specializare bucatarie sau cei care doresc o reorientare profesionala in domeniul gastronomiei); practic aceste posturi sunt deschise tuturor celor cu pasiune pentru gastronomie !
B) ROOM DIVISION - curatenie camere, lobby si alte spatii publice din hotel - pentru acest departament recrutam persoane cu experienta sau persoane dornice de o schimbare in cariera profesionala !


MESAJ DESTINAT NUMAI CELOR FARA EXPERIENTA
Afla daca te potrivesti, invata cum sa te perfectionezi si castiga experienta in domeniul hotelier/restaurante alaturi de G&G !
In climatul economic actual oportunitatile de angajare alaturi de compania nostra reprezinta solutia care-ti permite: acomodarea cu industria hoteliera in cele mai performante hoteluri din Bucuresti , acumularea de cunostinte practice si teoretice prin observatie proprie, posibilitatea formarii intr-un post in concordanta cu abilitatile si aptitudinile tale, posibilitatea angajarii tale pe un post permanent in cadrul companiei noastre sau in cadrul organizatiilor cu care dezvoltam acest program !
Programul oferit de compania noastra ofera, pe langa avantajele déj� mentionate, posibilitatea acumularii unei experiente organizationale de invidiat si posibilitatea trecerii successive, intr-un termen scurt, prin diferite departamente: bar, restaurant, sali conferinte, terasa, room service; se asigura traininguri la locul de munca in functie de departamentul in care ai fost angajat .
Pentru ca aplicatia ta sa aiba finalitatea asteptata, iti punem la dispozitie: un proces de recrutare simplu si eficient, intreaga noastra experienta in domeniu, implicit servicii gratuite de informare, evaluare si consiliere profesionala in vederea identificarii celei mai bune oportunitati de angajare pentru fiecare dintre dvs !


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources specialists
for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies

National & International placements

The place of opportunities for:
Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management;
Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK ….& soon for Cruise Lines and other countries