bucatari, ospatari, cameriste - angajare hoteluri de 4-5 stele si restaurante - Bucuresti

G&G Recruitment

27-05-2013 | EXPIRA LA 26-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

ELITE HOSPITALITY JOBS BUCHAREST = joburi si oportunitati de angajare in Bucuresti atat pentru elita ospitalitatii cat si pentru cei care doresc sa ajunga la acest nivel.


Recrutam OSPATARI, BUCATARI, CAMERISTE pentru angajare permanenta si/sau sezoniera in hoteluri de 4-5 stele sau restaurante din Bucuresti.

CATEGORII DE PERSONAL
Recrutam personal hotelier cu experienta (ospatari, bucatari, cameriste) atat in posturi de entry level cat si in posturi de supervisor sau manager departament:

-OSPATARI pentru set up si servire: restaurant a la carte, bufet suedez, breakfast, bar si room service, conferinte si evenimente: cocktailuri, receptii, dineuri, petreceri corporate sau private.
-BUCATARI, PATISERI SI COFETARI: preparatie pentru toate tipurile de restaurante cu specific gastronomic diferit .
-CAMERISTE: curatenie camere hotel si spatii publice


DETALII CONTRACT: Contracte de munca permanente (pentru toate categoriile de personal) si/sau colaborare part time (pentru personal la entry level).


CERINTE

DETALII CONTRACT: Contracte de munca permanente (pentru toate categoriile de personal) si/sau colaborare part time (pentru personal la entry level).
CERINTE: experienta de minim 2 ani in postul pentru care faceti aplicatia de angajare, de preferat intr-un hotel de 4-5 stele sau restaurant a la carte/fine dining; atitudine si tinuta impecabila, pozitiv, proactiv si energic, excelente abilitati de comunicare si lucru cu clientii, un zambet profesional , engleza fluent constituie avantaj .

Persoanele la inceput de cariera, cu experienta de pana in 2 ani au posibilitatea de a capata experienta si castiga venituri suplimentare participand la organizarea de evenimente .

- beneficiati de consultanta si evaluare gratuita, plan de plasament personalizat si asistenta unei companii leader in piata .
G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro
PESTE 12 ANI EXPERIENTA: RECRUTARE SI PLASARE IN TARA SI STRAINATATE – CONSULTANTA – DESCHIDERI HOTELURI– IMIGRATIE – PERSONAL PENTRU EVENIMENTE – HEAD HUNTING
JOBURI PERMANENTE, TEMPORARE SAU SEZONIERE IN ROMANIA – UK - IRLANDA – JERSEY ISLAND – USA – GRECIA - GERMANIA


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies