Bucatari - Banqueting & Events , Bucuresti

G&G Recruitment

21-05-2014 | EXPIRA LA 20-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam urgent ospatari si bucatari cu experienta in organizarea de evenimente in Bucuresti si zonele limitrofe: Snagov, Buftea. Te poti alatura si in acest sezon echipei noastre !

CERINTE OSPATARI: experienta de minim 2 ani, atitudine si tinuta impecabila, pozitiv, proactiv si energic, excelente abilitati de comunicare si lucru cu clientii, un zambet progesional , engleza fluent constituie avantaj .
CERINTE BUCATARI: experienta in bucataria internationala si romaneasca, atat in sectia calda si rece, de preferat experienta minima de 2 ani in organizarea de evenimente.


CERINTE

Un portofoliu de clienti de exceptie: hoteluri de 4-5 stele si companii de catering de top; peste 200 evenimente private sau corporate rezervate pentru acest an si numarul e in crestere;
Peste 2000 evenimente private si corporate organizate in ultimii ani: lansari de produse si servicii, seminarii, congrese si conferinte, baluri de caritate, campanii de fund-raising, prezentari de moda, expozitii, concerte, meciuri de fotbal, nunti si alte tipuri de evenimente corporate sau private, indoor sau outdoor.
EVENIMENTE ORGANIZATE; Orange Romania (2000 clienti) , Ziua Nationala a Turciei (1500 clienti) , Coca Cola (1000 clienti), Cupa UEFA Stadionul National Arena (2000 clienti VIP) si multe alte evenimente private si corporate in hoteluri de 5 stele sau locatii de lux .

O echipa de ELITA cu peste 250 de ospatari si bucatari recrutati cu cea mai mare atentie, carora le datoram si le multumim pentru tot efortul depus .



G&G RECRUITMENT – ELITE CATERING STAFF –www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies