Bucatari

CAROL PARC HOTEL SRL

06-01-2012 | EXPIRA LA 06-01-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bucatari - cu studii de specialitate si experienta reala in domeniu.


CERINTE

Bucataria noastra necesita persoane foarte pregatite cu un inalt nivel de constinciozitate, simt de raspundere foarte dezvoltat, competente in aprovizionare - evidenta - gestiune - pregatire meniu international pentru exigente maxime de siguranta in alimentatie publica.
Toate posturile constituie pentru canditatul calificat o poarta deschisa spre implinire profesionala, avansare cu satisfactii materiale si profesionale pe masura talentului, pasiunii si devotamentului pe care-l va dovedi in perioada de proba si ulterior.
Oferim un mediu de lucru deosebit de placut, cu oaspeti extrem de exigenti dar a caror prezenta fascineaza si onoreaza pe oricine.
Angajare cu carte de munca, concediu, conditii si beneficii legale.
Program de lucru pentru toate posturile, flexibil, in ture de zi / noapte specific domeniului.
Salariu comensurat cu experienta, calificarea profesionala, evaluarea in perioada de proba si rezultatele concrete ulterioare.


DESCRIEREA FIRMEI

Carol Parc Hotel - unul din cele mai elegante hoteluri din Romania si Europa Centrala / de Est. Mentionat in The Gold List Of Exclusive Luxury Hotels Of The World hotelul ofera oaspetilor sai 19 camere si suite de lux la superlativ, un restaurant cu 40-60 de locuri, un Lobby Lounge (Piano Club) si o sala de sedinte pentru circa 10-12 persoane.
Considerata a fi una din cele mai scumpe investitii hoteliere din Romania, Carol Parc Hotel se adreseaza cu comfortul si eleganta sa desavarsite dar si cu servicii cu un inalt grad de personalizare, de calitate ireprosabila, turistilor de placere sau de afaceri cu exigente deosebite.
Fie ca provin din top-ul oamenilor de afaceri sau al altor domenii sau ca se afla intamplator in calitate de turisti la Bucuresti, oaspetii nostrii provin dintr-un mediu in care pot si isi permit sa ceara si sa li se puna la dispozitie aproape orice. Luxul si comfortul pe care le gasesc la Carol Parc Hotel sunt similare celor cu care sunt inconjurati "acasa" si sunt completate aici de discretia si linistea totala pe care Carol Parc Hotel o poate asigura, de servicii personalizate asigurate de un staff profesionist, pregatit atat pentru serviciile tipice industriei hoteliere dar si pentru servicii extinse, complexe.