Bucatar (sous-chef al lui David Contant)

La George Butunoiu & Oskar

27-05-2012 | EXPIRA LA 29-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bucatar la un nou restaurant, "La George Butunoiu & Oskar" (www.lagb.ro), care a fost deschis de curand in zona Beller. Restaurantul e deschis 13-15h si 18:30 - 23h. Alte detalii pot fi gasite pe site-ul www.lagb.ro.

Va fi subordonat cunoscutului Chef francez David Contant, profesionist cu indelungata experienta in restaurante cu mai multe stelute Michelin, si va fi sous-chef al acestuia.

Alte detalii despre specific, meniuri, concept etc. pot fi gasite pe site-ul restaurantului - www.lagb.ro.


CERINTE

Sa aiba un profil si un potential care sa fie acceptate si apreciate de catre David Contant.

Cautam o persoana educata, inteligenta, care vorbeste bine engleza (cunoasterea limbii franceze aduce un avantaj semnificativ), capabila sa fie gazda si sa discute cu clientii, care sunt oameni foarte pretentiosi (vezi conceptul detaliat pe www.lagb.ro).


BENEFICII OFERITE

Salariu de inceput 500 Euro; in functie de succesul proiectului, poate primi cresteri semnificative in scurt timp.

E de asteptat sa va placa locul, ce si pe cine veti intalni acolo, ce se va intampla La George Butunoiu & Oskar. E un loc cu si pentru oameni civilizati.

Va rog sa trimiteti un CV detaliat la bucatar@georgebutunoiu.com. Aplicatiile facute direct pe site-ul de joburi NU vor fi luate in considerare.

Candidatii care nu sunt contactati in 30 de zile vor fi considerati respinsi.

Va multumim pentru interes! GB&O


DESCRIEREA FIRMEI

La GB & Oskar (www.lagb.ro) e un bistrou mic la George Butunoiu si la Oskar acasa, pe George Calinescu, intre Beller si Floreasca. Aici mancam noi, prietenii si invitatii, angajatii si clientii nostri, vecinii si diversi musafiri, impreuna cu animalele lor de companie. La George Butunoiu & Oskar e un loc pentru oamenii civilizati, normali la cap si linistiti. Cei care cauta senzatii tari probabil ca se vor plictisi la noi. E bine sa stie de pe acum ca televizorul din biblioteca e mai tot timpul pe Mezzo…
Si nu in ultimul rand, La George Butunoiu & Oskar e un experiment. Unul gastronomic, dar, mai ales, unul social. Vor fi trase multe, foarte multe concluzii de aici. Le voi prezenta, le voi sintetiza si le voi dezvolta in Jurnal.