bucatar & personal auxiliar bucatarie - Eurest Bucuresti

G&G International Recruitment

07-09-2008 | EXPIRA LA 13-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Is more then a summer job … is about STARTING A CAREER and joining the LEADER in the Romanian Catering Industry.

Eurest este o echipa formata din mai mult de 650 angajati care zilnic depun eforturi individuale si colective pentru a furniza servicii peste asteptarile clientilor si la standarde de calitate excelente.

Datorita dezvoltarii continue dorim angajarea in departamentul de BUCATARIE a unor persoane cu atitudine corecta fata de munca si colegi, entuziasti si responsabili, care prefera stabilitatea unui loc de munca si totodata dorinta continua de a se dezvolta profesional in cadrul companiei noastre .

La Eurest rasplatim toti angajatii conform implicarii individuale oferindu-le un cadru de munca legal, carte de munca, program de munca de 8 ore …. in plus Sambata si Duminica va petreceti timpul LIBER alaturi de familie si/sau cei dragi.

NU cerem experienta vasta intr-o pozitie similara, nu avem criterii de selectie pe categorii de varsta, dimpotriva la Eurest iti poti redefini cariera profesionala si suntem interesati sa primim aplicatii pentru posturile de ajutor bucatar si steward ale unor persoane din alte industrii decat cea a ospitalitatii ;
Pe primul plan ne dorim si asteptam de la fiecare angajat in parte de a fi dispus ca in fiecare zi sa faca o diferenta si sa ne rasplateasca pentru increderea si oportunitatea oferita.


CERINTE

RESPONSABILITATI :

Pentru postul de BUCATAR
- prepararea meniului zilnic (traditional romanesc si international) sub indrumarea si coordonarea bucatarului sef ;
- mentinerea curateniei si respectarea regulilor de igiena si securitate la locul de munca ;

Pentru postul de STEWARD (Persoana care se ocupa cu mentinerea curateniei in bucarie)
- Mentinerea curateniei in bucatarie
- Spalarea vaselor si ustensilelor folosind masina de spalat vase sau manual
- Aranjarea vaselor si ustensilelor in locurile destinate lor

Tuturor aplicantilor selectati pentru angajare care nu au o diploma de calificare Eurest le va asigura inscrierea la un curs de calificare de bucatar si plata in proportie de minim 50% a acestor taxe.

Interviurile vor avea loc incepand cu data de 05.Iulie 2008.

Pentru a putea participa la acest interviu puteti trimite un curriculum vitae prin email la : cariere.eurest@ihrc.ro . Ii asteptam si pe cei din jurul Bucurestiului sau Provincie sa se alature echipei Eurest.

Dorim succes tuturor aplicantilor si ii asteptam la interviu !


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 2001, G&G este deja un nume binecunoscut in randul societatilor de resurse umane atat pe piata locala cat si internationala, avand 6 ani de experienta in furnizarea serviciilor de recrutare si selectie de personal in domeniul HoReCa (hotel, restaurant, catering) pentru toate departamentele si orice nivel de competenta profesionala.

Echipa noastra, formata din consultanti interni si externi cu experienta si pregatire profesionala in psihologie organizationala, specializata in resurse umane, este condusa de aceleasi principii etice bazate pe confidentialitate, impartialitate, obiectivitate, onestitate, profesionalism, total dedicata finalizarii oricarui proiect la nivelul asteptarilor dvs.

Investitiile facute de G&G in cei 6 ani de activitate in dezvoltarea parteneriatelor atat cu societati de acelasi profil din tara si strainatate, cat si cu profesionisti ce activeaza in domeniu, ne ofera posibilitatea de a propune pachete calitative de servicii in domeniul HoReCa.

Noi reintoarcem promisiunea facuta partenerilor prin obtinerea capitalului de resurse umane de care au nevoie pentru atingerea obiectivelor strategice propuse sau prin identificarea unui loc de munca corespunzator pregatirii profesionale si abilitatilor interpersonale.

Experienta, echipa si serviciile noastre ne recomanda ca fiind ceea ce dvs. cautati.