Bucatar-meniu chinezesc

G&G International Recruitment

06-10-2008 | EXPIRA LA 12-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti pregatit sa faci urmatorul pas in cariera ta profesionala ?

Cu siguranta vei fi provocat sa demonstrezi ca poti face parte dintr-o organizatie de top!! ITI oferim acum posibilitatea de a evolua in cariera profesionala intr-o locatie eleganta si rafinata, unde pasiunea, talentul si dedicatia ta vor fi apreciate la adevarata lor valoare intr-o echipa de profesionisti! Oferim valorii tale individuale sprijinul intregii echipe pentru a-ti atinge potentialul maxim!


CERINTE

Denumirea jobului: bucatar pe meniu chinezesc
Departament: F&B - Bucatarie
Profil angajator : Restaurant cu specific chinezesc ce face parte dintr-un brand cotat ca fiind una dintre cele mai bune locatii din Bucuresti


BENEFICII OFERITE

Program lucru: 5 zile /7 ; program 8 ore/zi
Salariu : incepe cu 400 Euro si poate creste in functie de abilitatile profesionale ale fiecaruia
Cerinte : experienta in sectia calda si/sau rece, bucatarie chinezeasca, tehnica exacta, inventivitate si creativitate!!!!!!!!!!

Pentru confirmare inscrieri la interviu ne puteti contacta prin telefon la 201 56 30 sau trimiteti CV prin email la mihaela@ihrc.ro.

Despre Restaurant: Unic prin locatie, design, still, concept, servire si clienti; Este diferit prin atitudinea si profesionalismul angajatilor si standardelor! Se simte satisfactia profesionala si pasiunea acestora de a atinge excelenta!


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 2001, G&G este deja un nume binecunoscut in randul societatilor de resurse umane atat pe piata locala cat si internationala, avand 6 ani de experienta in furnizarea serviciilor de recrutare si selectie de personal in domeniul HoReCa (hotel, restaurant, catering) pentru toate departamentele si orice nivel de competenta profesionala.

Echipa noastra, formata din consultanti interni si externi cu experienta si pregatire profesionala in psihologie organizationala, specializata in resurse umane, este condusa de aceleasi principii etice bazate pe confidentialitate, impartialitate, obiectivitate, onestitate, profesionalism, total dedicata finalizarii oricarui proiect la nivelul asteptarilor dvs.

Investitiile facute de G&G in cei 6 ani de activitate in dezvoltarea parteneriatelor atat cu societati de acelasi profil din tara si strainatate, cat si cu profesionisti ce activeaza in domeniu, ne ofera posibilitatea de a propune pachete calitative de servicii in domeniul HoReCa.

Noi reintoarcem promisiunea facuta partenerilor prin obtinerea capitalului de resurse umane de care au nevoie pentru atingerea obiectivelor strategice propuse sau prin identificarea unui loc de munca corespunzator pregatirii profesionale si abilitatilor interpersonale.

Experienta, echipa si serviciile noastre ne recomanda ca fiind ceea ce dvs. cautati.