BUCATAR (BUCURESTI)

Confidential

28-10-2012 | EXPIRA LA 27-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati si sarcini:
- pregateste mancarurile pentru angajatii companiei, respectiv: produse alimentare reci si calde, dulciuri, bauturi in conformitate cu solicitarile conducerii si in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
- raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
- pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
- respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
- utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.


CERINTE

- studii medii si diploma de calificare in domeniu;
- cunoasterea retetareului "bucatariei mediteraneene";
- vechimea in specialitate: min. 2 ani;
- rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
- imaginatie culinara;
- ordonat, disciplinat, pozitiv;
-capabilitatea sa pregateasca produse alimentare reci si calde gustoase, dulciuri, bauturi in conformitate cu solicitarile conducerii;
- politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;
- rezistenta la stres;
- atitudine pozitiva si concilianta.