Bucatar

Tommy-Tom Concept SRL

03-05-2012 | EXPIRA LA 05-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Restaurant specific international

Responsabilitati si sarcini:
- pregateste mâncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare;
• raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
• pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
• respectarea normelor de igiena si securitate a muncii; 
• utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei;
Disponibilitate pentru munca in weekend–uri.


CERINTE

Pregatirea si experienta:
• studii medii;
• diploma de calificare in domeniu ;
• vechimea in specialitate: minim 3 ani, cu recomandare scrisa de la cel putin unul dintre locurile de munca anterioare;
• rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
• imaginatie culinara, ordonat si disciplinat;
• capabilitatea sa pregateasca produse alimentare reci si calde in conformitate cu meniul restaurantului;
• atitudine orientata catre client–politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial se discuta la interviul final.


DESCRIEREA FIRMEI

Restaurant La Anghel