BUCATAR

RESTAURANTUL KOPEL'S

01-09-2010 | EXPIRA LA 07-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Organizeaza activitatea de productie din bucatarie si controleaza calitatea produselor oferite;
- Realizeaza receptionarea marfii si gestiunea materiilor prime;
- Implementeaza si mentine standardele de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
- Intretine si pastreaza utilajele, vesela si alte ustensile de lucru in stare perfecta de functionare;
- Intocmeste meniurile zilnice;
- Intocmeste necesarul de materii prime si comenzile de aprovizionare;
- Pregateşte preparatele din retetarul restaurantului in conformitate cu standardele in vigoare;


CERINTE

- Experienta de peste 7 ani in bucataria internationala, pe o pozitie similara;
- Diploma de calificare in domeniu;
- Constituie un avantaj posibilitatea obtinerii la cerere a unei recomandari de la cel putin unul din locurile de munca anterioare


DESCRIEREA FIRMEI

Amplasat vizavi de Hotel J.W. Marriott, avand o capacitate de aproximativ 40 de persoane la mese în saloane şi aproximativ 25 de locuri pe terasă, Restaurantul Kopel's este pentru clientii sai un spatiul perfect pentru realizarea de evenimente mondene, petreceri private/corporate etc. Meniul este variat, avand preparate preluate atat din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala. Toata mancarea este gatita fara aditivi alimentari si potentiatori de gust, toate ingredientele sunt proaspete si naturale. Echipa este tanara si dinamica, cu un standard ridicat de profesioanalism si corectitudine.