Bucatar

S.C. CORVINUS INTERNATIONAL S.R.L.

18-02-2010 | EXPIRA LA 24-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Bucatar calificat: Realizeaza preparate culinare conform retetelor, ocupandu-se de pregatirea produselor alimentare pentru gatit si dozarea cantitatilor necesare; portioneaza preparatele culinare care au fost pregatite.


CERINTE

Cerinte post:
Formare profesionala:
1. Absolvent de scoala profesionala / calificare bucatar
Experienta:
1. 3-5 ani specifici functiilor din bucatarie
Capacitate profesionala:
1. Cunostinte profesionale bune privind:
- tehnologia culinara / gastronomie
- tehnologia culinara- produse cofetarie/patiserie
- norme si reguli de igiena
- norme si tehnici de pastrare a alimentelor si produselor culinare
Calitati personale
1. Indemanare si dexteritate
2. Responsabilitate pentru munca prestata
3. Spirit de echipa
4. Grija pentru igiena


DESCRIEREA FIRMEI

Hotelul nostru se va adresa unui segment larg de oaspeti, dorindu-ne ca imaginea pe care o vom arata acestora sa fie una care sa se impuna nu numai prin calitatea serviciilor oferite pe piata de profil din Capitala dar si prin eleganta si bun gust, readucand in atentie o perioada in care “Micul Paris” se impunea atentiei turistilor din toata lumea.