Brokeraj in Asigurari - cum sa iti majorezi veniturile dintr-o activitate part-time cu riscuri minime

Confidential

30-11-2006 | EXPIRA LA 06-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

V-ati pus de curand problema unei surse suplimentare de venit? Cu cat? In cat timp? Ce ati fi dispus(a) sa faceti pentru acest lucru?

Daca sunteti o persoana ambitioasa si perseverenta si luati in considerare domeniul asigurarilor, avem pentru dumneavoastra un raspuns la aceste intrebari.

Ca broker in asigurari alaturi de compania noastra, puteti realiza venituri considerabile din:
- dezvoltarea unui portofoliu de clienti pentru o gama vasta de programe de investitii si asigurari de viata si non-viata, fonduri de pensii private, programe pentru finantarea educatiei copiilor, asigurari de sanatate
- crearea si coordonarea unei echipe de colaboratori profesionisti, care sa va reprezinte cu succes in fata propriilor clienti.
Lucram cu majoritatea companiilor de asigurari recunoscute la nivel international si prezente in Romania.


CERINTE

Experienta in domeniu nu este obligatorie, dar poate constitui un avantaj.
Calitatile personale de spirit de initiativa, autodisciplina si deschidere la a invata ceva nou sunt cele care vor face diferenta in alegerea dumneavoastra ca si membru al echipei.


BENEFICII OFERITE

Aveti parte de training si consultanta personalizata din partea echipei noastre de specialisti cu rezultate exceptionale in domeniu.
In plus, singura persoana care este sef aici sunteti dumneavoastra. Propriul sef. Nimeni altcineva nu va stabileste obiective sau va penalizeaza pentru neindeplinirea lor.
Din contra, se incurajeaza libera initiativa, si ca atare, rezultatele de exceptie sunt sarbatorite si apreciate de intreaga echipa.
Nu numai verbal, ci si cu bonusuri consistente in buzunar si participari gratuite la traininguri de specialitate in tara si in strainatate.