BROKER DE ASIGURARI

CAMPION BROKER DE ASIGURARE

07-02-2011 | EXPIRA LA 13-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vanzarea unei game variate de asigurari -intocmirea documentelor de organizare lunara a activitatii. Nu exista target lunar.


CERINTE

Persoane dinamice, invatabile, care au incredere in fortele proprii, cu abilitati de comunicare, lucru in echipa, capacitate de intelegere, gandire logica, rezistente la stres si esec, convingatoare, spirit oragnizatoric, punctuale, persoane care au un obiectiv de atins in viata, dornice de un castig substantial si sa-si construiasca o afacere si o cariera chiar si pe timp de criza.
Conditii minime obligatorii: computer si abilitati de lucru pe computer, imprimanta, scanner, acces la internet, varsta minim 18 ani, absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat, fara cazier.


BENEFICII OFERITE

Nu exista target lunar impus, nu exista program fix, oferta noastra se adreseaza atat persoanelor care isi doresc un job sau dezvoltarea propriei afaceri, cat si persoanelor care au un job stabil si doresc sa-si completeze veniturile.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. CAMPION BROKER DE ASIGURARE S.R.L. este societate cu răspundere limitată înfiinţată în baza Legii nr. 31/1990, republicată, cu un capital social de 25.000 RON.
S.C. CAMPION BROKER DE ASIGURARE S.R.L. conform Legii 32/2000 a fost autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor prin Decizia nr.3963/2005 , să negocieze contracte de asigurare pe piaţa internă.