Broker asigurari

SC CONFIDENTIAL SRL

04-03-2009 | EXPIRA LA 08-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Broker pe piata de asigurari (viata, non-viata, RCA, CASCO, Pensii private, Asigurari obligatorii pentru casa) Vanzarea de asigurari, de orice forma, de la pensii private, la asigurari de viata, asigurari obligatorii RCA, asigurari obligatorii pentru locuinta, CASCO, Malpraxis etc etc. Plata / contract + bonusuri + premii.

Pentru saltul intr-un nivel superior, colaboratorul va primi distinctii precum:

* Carti de vizita, inclusive port-vizit
* Calculator personalizat
* Pixuri personalizate
* Insigne
* Telefoane mobile (IPhone)
* Ceasuri personalizate

Pentru nivelele 6 pana la 8, aditional, ICS Broker plateste bonusuri pentru conducerea structurilor, depinzand de productie.

Pentru atingerea nivelului 9 sau 10, colaboratorul va fi invitat la intr-o calatorie, impreuna cu o a doua persoana.


CERINTE

Persoana dornica de afirmare. Realista, care intelege ca doar prin munca se realizeaza un venit stabil si consistent. Corect fata de politica firmei, perseverent si dinamic. O persoana care intelege ca o taxa pentru seminarul de baza in valoare de 240 de lei (tigarile si cafeaua / luna ori poate chiar mai putin) ii dechide poarta catre castiguri nelimitate. Primele 3 contracte se dubleaza ca si valoare si plata!!!


BENEFICII OFERITE

Detalii despre companie

Insurance Consulting & Solutions
Broker de Asigurare SRL


Partenerii de produs (denumiti si parteneri de asigurari sau proprietari de produs) ai ICS Broker sunt companii de asigurare. Intr-un contract de asigurare, incheiat intre ICS Broker si o companie de asigurari, procedurile (fluxul activitatii, platile, drepturile si obligatiile) intre cele doua companii sunt de comun acord.

In alegerea unei companii de asigurari pentru incheierea unui contract de brokeraj cu ICS Broker, calitatea produselor si profesionalismul conducerii companiei de asigurari vor constitui factorii decisivi.

Dintre principalii parteneri amintim: KD Life, Signal Iduna, Unita, Omniasig...


DESCRIEREA FIRMEI

ICS Broker cauta persoane dornice de afirmare, dornice de castiguri. Suntem pe piata romaneasca o prezenta relativ noua, dar foarte activa. Avem colaboratori cu experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor.