Brand Manager

Helios Medical & Dental

18-07-2007 | EXPIRA LA 17-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura coordonarea si organizarea activitatii de marketing din cadrul companiei:
- Organizeaz¿ ¿i coordoneaz¿ activitatea departamentului din punct de vedere func¿ional ¿i administrativ;
- Analizeaz¿, elaboreaz¿ ¿i implementeaz¿ strategia de marketing a companiei pe scurt¿ ¿i lung¿ durat¿ în vederea cre¿terii profitului companiei;
- Elaboreaz¿ planul de promovare a imaginii companiei ¿i a produselor distribuite care con¿ine: campanii publicitare, ac¿iuni de promovare (târguri, expozi¿ii, seminarii), materiale promo¿ionale (pliante, banere, oferte speciale, reviste) , site-uri;
- Identifica noi oportunitati de dezvoltare a afacerii;
- Propune ¿i argumenteaz¿ bugetul anual de marketing (detaliat pe ac¿iuni, perioade de timp ¿i costuri) în vederea aprob¿rii de c¿tre Directorul General.


CERINTE

- Absolvent de studii superioare (de preferat marketing; medicina) ;
- Experienta in marketing, publicitate, PR.
- Cunostinte foarte bune de operare PC - pachet MS Office;
Cunostiinte f bune de limba engleza
- Cunoasterea pietei specifice si experienta de lucru in branding / vanzari aparatura si dispozitive medicale poate constitui un avantaj
- Carnet auto categoria B, vechime minim 1 an;
- Capacitatea de planificare, organizare, orientarea puternica spre rezultate si incadrarea in termene;
- Persoana energica,organizata, ambitioasa, cu gandire analitica, orientata pe rezultate.


DESCRIEREA FIRMEI

HELIOS Medical&Dental (www.heliosmedical.ro) este una dintre cele mai importante companii importatoare si distribuitoare de aparatura si dispozitive medicale.
Cu o experienta de 16 ani pe piata romaneasca, oferta HELIOS cuprinde peste 5000 de produse axate in special pe segmental stomatologic, medicina de familie si tehnica dentara.
HELIOS livreaza in prezent dispozitive medicale catre mai mult de 2000 de clienti: atat cabinet private , cat si clinici si spitale din toata tara.
Prin diversificarea gamei de produse si a serviciilor, numarul clientilor este in continua crestere, lucru materializat si în cresterea cifrei de afaceri, din care 80% se realizeaza in sectorul privat.
Participarea activa si eficienta la dezvoltarea sistemului de asistenta medicala cu servicii si produse complexe, de inalta calitate, au facut ca in numai cativa ani compania HELIOS sa devina unul dintre cei mai importanti furnizori de dispozitive medicale din Romania.