Bona zona Vacaresti, 1800 lei.

Jobs & HR Solutions S.R.L.

27-12-2016 | EXPIRA LA 26-01-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona cu experienta si recomandari pentru un copil in varsta de 1 an. Zona Vacaresti, sector 4. Programul: 10 ore pe zi, L-Vi + 1 Sb pe luna 6 ore seara. Atributii: ingrijit, supraveghere copil, activitati specifice varstei. Copilasul are si un fratior in varsta de 5 ani, ce merge la gradinita si cu care bona va interactiona doar 1-2 ore pe zi. Salariul: 1800 lei + decontare taxi pentru sambata seara. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare.


CERINTE

Bona cu experienta si recomandari pentru un copil in varsta de 1 an. Zona Vacaresti, sector 4. Programul: 10 ore pe zi, L-Vi + 1 Sb pe luna 6 ore seara. Atributii: ingrijit, supraveghere copil, activitati specifice varstei. Copilasul are si un fratior in varsta de 5 ani, ce merge la gradinita si cu care bona va interactiona doar 1-2 ore pe zi. Salariul: 1800 lei + decontare taxi pentru sambata seara. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.