Bona interna zona Dorobanti

Jobs & HR Solutions S.R.L.

17-02-2016 | EXPIRA LA 18-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona interna cu experienta ca mamica/bunica sau cu experienta ca bona pentru o fetita de 1 luna. Cautam o doamna energica, care sa iubeasca copii, careia sa-i placa sa se joace cu ei, sa inventeze joculete, sa atraga atentia copilului, sa fie activa, sa iubeasca plimbarile in aer liber, sa aiba varsta intre 35-55 ani. Se ofera 2 wd libere pe luna. Se ofera cazare, masa. Atributii strict legate de bebelusa. Salariul intre 1500-2000 lei.


CERINTE

Bona interna cu experienta ca mamica/bunica sau cu experienta ca bona pentru o fetita de 1 luna. Cautam o doamna energica, care sa iubeasca copii, careia sa-i placa sa se joace cu ei, sa inventeze joculete, sa atraga atentia copilului, sa fie activa, sa iubeasca plimbarile in aer liber, sa aiba varsta intre 35-55 ani. Se ofera 2 wd libere pe luna. Se ofera cazare, masa. Atributii strict legate de bebelusa. Salariul intre 1500-2000 lei.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.