Bona, fetita scolarita, zona Giulesti, 6 ore, 1300 lei

Jobs & HR Solutions S.R.L.

14-11-2016 | EXPIRA LA 14-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona cu experienta si recomandari pentru o fetita ce merge la scoala. Zona: Giulesti. Programul: 6 ore, L-Vi, incepand cu ora 12:00. Atributii: luat fetita de la scoala, insotit la activitati, adus acasa unde vor desfasura impreuna activitati educative. Cautam persoane educate, iubitoare, blande, calme, nefumatoare, devotate, cu initiativa,care sa lucreze pe termen lung. Avantaj permis auto si experienta pedagogica. Salariul 1300 lei.


CERINTE

Bona cu experienta si recomandari pentru o fetita ce merge la scoala. Zona: Giulesti. Programul: 7 ore, L-Vi, incepand cu ora 12:00. Atributii: luat fetita de la scoala, insotit la activitati, adus acasa unde vor desfasura impreuna activitati educative. Cautam persoane educate, iubitoare, blande, calme, nefumatoare, devotate, cu initiativa,care sa lucreze pe termen lung. Avantaj permis auto si experienta pedagogica. Salariul 1300 lei.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.