Bona de seara si weekend, zona Aviatiei.

Jobs & HR Solutions S.R.L.

04-01-2017 | EXPIRA LA 03-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona cu experienta si recomandari pentru gemeni in varsta de 1 an si o luna. Zona:Aviatiei. Programul: se va lucra L-Vi program de seara ( 18 pm- 8 am) si in weekend de sambata dimineata pana luni dimineata. Atributii legate de ingrijirea si supravegherea gemenilor. Salariul: 1500-1700 lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare, avantaj studii superioare si cunoasterea unei limbi straine.


CERINTE

Bona cu experienta si recomandari pentru gemeni in varsta de 1 an si o luna. Zona:Aviatiei. Programul: se va lucra L-Vi program de seara ( 18 pm- 8 am) si in weekend de sambata dimineata pana luni dimineata. Atributii legate de ingrijirea si supravegherea gemenilor. Salariul: 1500-1700 lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare, avantaj studii superioare si cunoasterea unei limbi straine.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.